Άντρες 100%

22.01.2007
Πολλά είναι τα γνήσια αρσενικά του χθες και του σήμερα που έκαναν χιλιάδες γυναικείες καρδιές πότε να ραγίσουν και πότε να ονειρευτούν μια νύχτα στην αγκαλιά τους.

Πολλά είναι τα γνήσια αρσενικά του χθες και του σήμερα που έκαναν χιλιάδες γυναικείες καρδιές πότε να ραγίσουν και πότε να ονειρευτούν μια νύχτα στην αγκαλιά τους. Ας δούμε κάποιους απ αυτούς που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία ως καρδιοκατακτητές, με άπειρα γυναικεία «θύματα» και σχέσεις που κάποιες ήρθαν στο φως προκαλώντας και κάποιες άλλες έμειναν κρυφές, αλλά με τον καλλιτεχνικό κόσμο να βοά για τις «επιδόσεις» τους σε ερωτικό επίπεδο. Σε μια εποχή που οι γυναίκες υποστηρίζουν πως «οι άντρες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο», μια ενδεικτική αναφορά στους πολύφερνους εραστές της σόουμπιζ αποδεικνύει πως μπορεί κάποιους να τους πάτησε το τρένο, ωστόσο η φύση έχει προνοήσει το βαγόνι να είναι γεμάτο από αρσενικά που ξεχώρισαν και εξακολουθούν να ξεχωρίζουν στο κυνήγι του ωραίου φύλου και να θεωρούνται ζεν πρεμιέ, γόηδες, μεγάλοι καρδιοκατακτητές.

Η παλιά γενιά
Γιώργος Κιμούλης

Ο σημαντικός ηθοποιός και θεατράνθρωπος δικαίως θεωρήθηκε και εξακολουθεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές. Στο καρνέ των κατακτήσεών του συμπεριλαμβάνονται τα ηχηρά ονόματα όχι μόνο των πρώην επίσημων συντρόφων του, της Μαργαρίτας Ζορμπαλά και της Μαρίας Δαμανάκη, αλλά και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές στους καλλιτεχνικούς κύκλους, των Μίνας Αδαμάκη (λίγο έλειψε να φτάσουν μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας), Πέγκυς Σταθακοπούλου, Γιούλης Σφηνιά,

Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Κατερίνας Λέχου, της νεοανερχόμενης ηθοποιού Σταυριάνας Πανδή και πολλών άλλων λιγότερο γνωστών αλλά πάντα γοητευτικών θηλυκών.

Στάθης Ψάλτης

Ο λαμπρός κωμικός, εκτός από τεράστιο ταλέντο, αποδείχτηκε να έχει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας στις γυναίκες, προς τις οποίες υπήρξε πάντοτε ιδιαίτερα δοτικός και γαλαντόμος. Από τη θυελλώδη ερωτική του σχέση με την Καίτη Φίνου στη διακριτική με την Καλλιόπη Ευαγγελίδου. Αλλά και πλήθος στάρλετ τότε του χώρου και πολλές νεαρές αιθέριες υπάρξεις του χθες, πρωταγωνίστριες του σήμερα, έπεσαν στα δίχτυα του έρωτά του και του οφείλουν κατά κάποιον τρόπο την καριέρα τους. Σήμερα στην αγκαλιά της νεαρής συζύγου του Χριστίνας φαίνεται πλέον να βρήκε την ευτυχία που έψαχνε.

Γιάννης Βούρος

Από τις πλέον αρρενωπές και γοητευτικές παρουσίες και με έντονο συναισθηματισμό, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής πολιόρκησε και εκπόρθησε αρκετές γυναικείες καρδιές, ανάμεσά τους αυτές των πρώην συζύγων του Άννας Ανδριανού και Νταίζης Σεμπεκοπούλου και φυσικά της τωρινής συντρόφου του Λένας, ενώ την προηγούμενη δεκαετία έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με τη Λίλα Καφαντάρη.

Γιώργος Βογιατζής

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός μας με καριέρα στη γειτονική Ιταλία απασχολούσε συχνά-πυκνά με τις κατακτήσεις του τα ταμπλόιντ του ιταλικού Τύπου, με τελευταία την ωραιότατη επίσης ηθοποιό και κατά πολλά χρόνια νεότερή του Ντιάνα, με την οποία συνήθως συμπρωταγωνιστεί στις ταινίες.

Κώστας Βουτσάς

Εραστής από τα γεννοφάσκια του, ο σπουδαίος κωμικός έχει στο ενεργητικό του άπειρες κατακτήσεις. Από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, την πληθωρική Σπεράντζα Βρανά, τις συζύγους του Έρρικα Μπρόγιερ, Θεανώ και Εύη, σε λιγότερο επώνυμες στάρλετ αυτής της δεκαετίας, με πιο γνωστή τη γλυκιά Σοφία Μπιλίτσα, την οποία μάλιστα έβγαλε και στο θέατρο.

Η νέα γενιά
Αλέξης Γεωργούλης

Μες σε μια νύχτα εκατοντάδες γυναικείες καρδιές άμα τη εμφανίσει του δημοφιλούς πλέον ηθοποιού σε γνωστή τηλεοπτική σειρά αντικατέστησαν το σύνθημα «κορίτσια, ο Μπάρκουλης» μ αυτό του «κορίτσια, ο Γεωργούλης». Ο δημοφιλέστατος ζεν πρεμιέ έχει άπειρες κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων γνωστή δημοσιογράφος, που, όπως ψιθυρίζεται, είναι σχεδόν μόνιμη σχέση του, αν και αποφεύγει να δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Αν και ιδιαίτερα νέος στο χώρο, ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ηθοποιός θεωρείται ήδη από τους εν δυνάμει γυναικοκατακτητές. Με τις θαυμάστριές του να τον πολιορκούν με κάθε τρόπο και τον ίδιο να δείχνει πως ανθίσταται σθεναρά όσο διαρκούσε η σχέση του με την Άρτεμι Αλεξανδράτου, την αδελφή της πανέμορφης Τζούλιας.

Κώστας Σπυρόπουλος

Χαρισματικός τόσο ως ηθοποιός και δημιουργός όσο και ως εραστής, ο Κώστας δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητος από γυναίκες με έντονη προσωπικότητα. Όπως η πάντα ζωντανή στις καρδιές μας Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Δήμητρα Λιάνη και η νυν σύντροφός του Μελίνα Ασλάνογλου αλλά και αρκετές άλλες κατακτήσεις, που όμως δεν είχαν διάρκεια.

Πασχάλης Τσαρούχας

Η αντίθεση των μπρουτάλ χαρακτηριστικών του με το επικοινωνιακό του ταμπεραμέντο για μεγάλη χρονική περίοδο συνηγόρησαν στο να θεωρείται από τα super αρσενικά του καλλιτεχνικού χώρου. Η σχέση του με τη Μιμή Ντενίση απασχόλησε πολλές φορές τα εξώφυλλα των περιοδικών και εφημερίδων, για να ακολουθήσουν σχέσεις του που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας ως τη στιγμή που άραξε στην αγκαλιά της πανέμορφης συζύγου του Θεοφανίας Παπαθωμά, που τον έκανε και χαζομπαμπά.

Αλέξανδρος Σταύρου

Απόλυτα ερωτικός το στυλ του άντρα που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες: σκληρός και προστατευτικός ο Στράτος της «Βέρας στο δεξί» καίει καρδιές όχι μόνο στις νεαρές θαυμάστριές του, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς διατηρούσε για χρόνια ερωτική σχέση με την Άννα Στίλβη, ενώ, όπως συζητιέται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, έχει κλέψει και την καρδιά της συμπρωταγωνίστριάς του Μαριάννας Τουμασάτου, με την οποία λέγεται ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα.

Κώστας Σόμμερ

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός με το καλογυμνασμένο κορμί αλλά και το ευγενικό και αινιγματικό χαμόγελό του έκανε από την πρώτη στιγμή πολλές κοριτσίστικες καρδιές να σκιρτούν στη θέα του και να ζηλεύουν τη Γωγώ Μαστροκώστα, που για μεγάλο χρονικό διάστημα απολάμβανε την αγκαλιά του. Τελευταία του κατάκτηση, όπως ακούγεται, ήταν η Βραζιλιάνα εκρηκτική τραγουδίστρια Ζελίντα, με την οποία όμως δεν έδεσαν για πολύ κι έτσι τώρα είναι πάλι ελεύθερος και ωραίος.

Ερωτικοί τραγουδιστές
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα αρσενικό που δεν χρειάζεται συστάσεις. Τη θραύση που έκανε στα νιάτα του ο Τόλης εξακολουθεί να την κάνει ανά πάσα στιγμή. Πάντα αφιερωμένος στις γυναίκες της ζωής του, από τη Στέλλα Στρατηγού και τη Δούκισσα μέχρι τη Μαρινέλλα και την Τζούλια Παπαδημητρίου, με κορωνίδα βέβαια την πανέμορφη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, τη «γαλανομάτα μάγισσα» που του έκλεψε την καρδιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: Το αρσενικό που βίωσε τον έρωτα και τραγούδησε την απελπισία του, αφού, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, υπήρξε μόνιμα άπιστος λόγω έντονης λατρείας προς το ασθενές φύλο. Από την πρώτη του αρραβωνιαστικιά στην Πάρο Τούλα Καρώνη ως την πρώτη του σύζυγο, την Ντίνα, τη δεύτερή του σύζυγο Σοφία Αλιμπέρτη και τη μακροχρόνια αγαπημένη του, την όμορφη νεαρή Έλενα, παρεμβάλλονται άπειρες κατακτήσεις, ακόμη και της μιας βραδιάς. Και ναι μεν Τόλης και Πάριος εξακολουθούν να κρατούν τα σκήπτρα των γυναικοκατακτητών, αλλά και κάποιοι άλλοι νεότεροι συνάδελφοί τους τους συναγωνίζονται επιτυχώς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: Από τους πλέον αρρενωπούς ροκ και σέξι άντρες τραγουδιστές θεωρείται αναμφισβήτητα μέγας καρδιοκατακτητής έχοντας αυτή την εποχή στο πλευρό του τη Φλώρα Θεοδώρου, ενώ πέρασε φλογερούς έρωτες με τις πρώην συζύγους του Λίτσα Γιαγκούση και Κατερίνα Τοπάζη.

ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ: Ψηλός, αθλητικός, με ωραία μάτια και χαμόγελο και γόνος αστικής οικογένειας, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο έγινε αντικείμενο πόθου και κατέκτησε πολλές γυναικείες αγκαλιές, ανάμεσά τους της χορεύτριας Όλιας Στεφανίδου και της σούπερ σταρ Άννας Βίσση. Κι όλα αυτά πριν βρει το λιμάνι του στο πρόσωπο της συζύγου του Εύης Αδάμ, οπότε κι έγινε υπόδειγμα καλού οικογενειάρχη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ: Έχουν πετάξει στον ουρανό του πάθους πολλές γυναικείες καρδιές με το δημοφιλή τραγουδιστή πριν και μετά το γάμο του με τη συνάδελφό του Άντζελα Βάγια και με τελευταίο το Μαράκι του, που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ: Το γεγονός και μόνο ότι τον επέλεξε για σύντροφό της εδώ και λίγο καιρό η Ναταλία Γερμανού και εξακολουθούν να είναι μαζί σημαίνει πολλά.

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο «Τζον Μπον Τζόβι του λαϊκού τραγουδιού», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, και νικητής του «Dream show the music 2» ήρθε για να κατακτήσει πολλές καρδιές, έχοντας ήδη αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην πρώην του Ίνα Σταυριανού αλλά και σε συμπαίκτριά του στο σόου.

Κώστας Καραφώτης

Όπως ψιθυρίζεται στο χώρο, κάτω από το ντροπαλό και αμήχανο βλέμμα του κρύβεται ένας μεγάλος «κυνηγός του έρωτα». Εξάλλου, ο θυελλώδης έρωτάς του με τη σέξι Μάρω Λύτρα γινόταν τυφώνας στην ψυχή της ανερχόμενης και νέας μούσας του Φοίβου τραγουδίστριας, αφού ήξερε ποιον έχει στην αγκαλιά της.

Πρωταθλητές αγάπης

Όσον αφορά τον αθλητικό χώρο, θα λέγαμε ότι αποτελεί λίκνο αρσενικών διαχρονικής αξίας. Από το θρυλικό «μικρό» του ΠΑΟ, όπως τον αποκαλούν ακόμα, Δημήτρη Σαραβάκο, με πλήθος κατακτήσεις ανάμεσά τους και η πρώην μνηστή του Σοφία Αλιμπέρτη και κυριότερη την αξιόλογη στιχουργό και σύντροφό του Βίκυ Γεροθόδωρου ως τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας και πλέον ευτυχή χαζομπαμπά Θοδωρή Ζαγοράκη, με πολλές κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων η φημολογούμενη με την Άννα Βίσση, έως τη στιγμή που αφιερώθηκε απόλυτα στη γυναίκα της ζωής του Ιωάννα Λίλλη. Επίσης, στα δυνατά αρσενικά συμπεριλαμβάνονται ο Νίκος Οικονόμου και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στο καρνέ του οποίου συμπεριλαμβάνονται τα περισσότερα μοντέλα. Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, που, αν και ανύπαντρος μπαμπάς, συνεχίζει απτόητος να καίει καρδιές.

Ατελείωτο το καρνέ των κατακτήσεων και του πρωταθλητή της ποδηλασίας Γιώργου Χειμωνέτου, που αποδείχτηκε εξπέρ και στο πεντάλ του έρωτα με επώνυμες και ανώνυμες, με παλιότερη την Κάτια Ζυγούλη και πιο πρόσφατη την Εύα Μιλή.

Επιχειρείν έρωτα
Στηβ Κακέτσης

Το αρσενικό με Α κεφαλαίο σε κάθε έκφανση της ζωής του και όχι μόνο στην αμέτρητων μποφόρ ερωτική του σχέση με την Άντζελα Δημητρίου.

Λάκης Ραπτάκης

Ο άντρας που κατάφερε για πολλά χρόνια να συνυπάρξει με το απόλυτο θηλυκό, τη Βάνα Μπάρμπα.

Νοράιρ Σαπουντζιάν

Δεν θα μπορούσε ο γνωστός επιχειρηματίας να λείπει από τον κατάλογό μας, αφού οι πολυσυζητημένες σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου και τη Δήμητρα Λιάνη τού εξασφάλισαν σίγουρα μια θέση μεταξύ των μεγαλύτερων κατακτητών του ωραίου φύλου.

Αρσενικά στην πασαρέλα

Για το τέλος αφήσαμε τον παρεξηγημένο χώρο της μόδας, όπου κάποια μοντέλα όμως κάνουν την κραυγαλέα εξαίρεση με τις ερωτικές τους επιλογές. Πρώτοι οι Διόσκουροι της πασαρέλας, ο Μάνος Πανταζής και ο Φώτης Γιαννιώτης, που λατρεύτηκαν ως άντρες από δεκάδες επώνυμα και λιγότερο αναγνωρίσιμα θηλυκά. Από τη Γιάννα Νταρίλη ως τη Γεωργιάδου και τη Βάλια Κακούτη νυν σχέση του Μάνου, για να μη σας θυμίσουμε και την παλιότερη σχέση του με την Άντζυ Σαμίου. Ένας ακόμη γόης της πασαρέλας έχει αποδειχτεί ο Αλέξανδρος Παρθένης, καθώς οι σχέσεις του με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σοφία Αλιμπέρτη τα λένε όλα.