Η Βάνα φεύγει, η Εβελίνα έρχεται!

18.01.2007
Θεωρείται μία από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις της χρονιάς, αφού καθημερινά συγκεντρώνει πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές. Ο λόγος για το «Αν μ αγαπάς»
Θεωρείται μία από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις της χρονιάς, αφού καθημερινά συγκεντρώνει πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές. Ο λόγος για το «Αν μ αγαπάς» του καναλιού της Κάντζας, που βλέπει όλους τους βασικούς έως σήμερα πρωταγωνιστές του να «αποσύρονται». Γιατί αποχωρεί σύσσωμο το καστ της σειράς και ποιοι είναι οι νέοι «καυτοί» έρωτες και τα πρόσωπα που θα μας καθηλώσουν; Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε με το νέο σεναριογράφο της σειράς Νίκο Κατράκη και μας τα αποκάλυψε όλα!

Οι παλιοί που φεύγουν και οι νέοι που έρχονται
«Αποσύρονται» η Βάνα Μπάρμπα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Παπαζήσης και ο Σταύρος Ζαλμάς. Έρχονται η Εβελίνα Παπούλια, ο Νίκος Ψαρράς και ο Γιάννης Βούρος.

Οι λόγοι των αλλαγών
Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται πολλά για τις «μετακινήσεις» των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Τσακωμοί, μαλλιοτραβήγματα, πολύωρες καθυστερήσεις γυρισμάτων. Τι είναι όμως αλήθεια από όλα αυτά; Tην απάντηση μας τη δίνει ο νέος σεναριογράφος της σειράς: «Είδαμε απλώς ότι άρχισε να ολοκληρώνεται το στόρι της πρώτης σειράς επεισοδίων. Η ιστορία άρχισε να κινείται γύρω από τις ίδιες εξελίξεις και αποφασίστηκε ότι χρειάζονταν αυτές οι ενέσεις ανανέωσης. Όλα αυτά περί τσακωμών είναι μόνο επιστημονική φαντασία».

Ποιες είναι όμως οι νέες «καυτές» εξελίξεις;
«Καταρχήν οι πρωταγωνιστές του μεγάλου έρωτα της σειράς βρίσκουν ο καθένας τους τραγικό τέλος».

Η Νάντια, την οποία ενσαρκώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο.

«Θα δοκιμαστεί πολύ η ίδια και το περιβάλλον της από την είδηση αυτή και για να μην το μάθουν οι δικοί της φεύγει με ένα φίλο της γιατρό στην επαρχία. Πιο τραγικά είναι τα πράγματα για τον Άγγελο (Γιάννη Παπαζήση), που αρχίζει και καταλαβαίνει ότι έχει ρημάξει τη ζωή της Νάντιας και γι αυτό αυτοκτονεί. Η μητέρα του (Βάνα Μπάρμπα), όταν αποκαλύπτεται η κομπίνα, εξαφανίζεται».

Το νέο μεγάλο τρίο!
«Αυτό έχει ως πρωταγωνιστές τον Μάρκο (Νίκος Ψαρράς) που θα είναι ο νέος μεγαλογιατρός της κλινικής Λάιφ και μία νέα νοσηλεύτρια (Γεωργία Μπάκα). Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση θα παίξει η σύζυγος του Νίκου Ψαρρά, την οποία θα υποδυθεί η Εβελίνα Παπούλια και η οποία έρχεται από τη Βραζιλία για να τον διεκδικήσει. Και είναι εκείνη που στην προσπάθειά της να τον κερδίσει θα μπλεχτεί στα γρανάζια μιας συμμορίας με κίνδυνο να χάσει την ίδια της τη ζωή. Αμαρτωλές πλευρές του παρελθόντος φέρνει μαζί του και ένας μεγαλοδικηγόρος, που θα μπει στη σειρά και θα τον υποδυθεί ο Γιάννης Βούρος. Και είναι αυτός που δεν θα αφήσει την Αιμιλία να αγιάσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ