Είμαι άνθρωπος των άκρων

31.01.2007
Θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αλλά δεν της αρέσει το μόντελινγκ. Το Μαράκι του «50-50» με τις τέλειες αναλογίες της αποτελεί φαντασίωση δεκάδων αντρών και πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, στο γυμναστήριο να γυμνάζει το θεϊκό κορμί της. Εκεί τη συναντήσαμε κι εμείς, όπου και μας φανέρωσε τα μυστικά του fitness της και όχι μόνο, την ώρα που την «κάρφωναν» δεκάδες βλέμματα!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Πώς ήταν δυνατόν ο Παυλίτος (Σάκης Μπουλάς) στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «50-50» να της ξέφευγε; Σύντομα μάλιστα θα τον καταφέρει να την παντρευτεί, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ΛΟΙΠΟΝ. Άλλωστε, με ύψος 1,78 μ., βάρος 61 κιλά και αναλογίες 92-61-91 η γυναίκα είναι δυναμίτης.

Τι κι αν ως Μαράκι όταν ανοίγει το στόμα της πετάει ατάκες που γίνονται ανέκδοτα; Αυτό ήταν για την ίδια η μεγάλη πρόκληση. Ένας ρόλος που απέχει πολύ από την πραγματική της εικόνα. Το μόνο κοινό στοιχείο της με τη Μαρία που υποδύεται είναι η λατρεία στη γυμναστική.

Στο σίριαλ «50-50» του Mega υποδύεσαι τη γυμνάστρια. Σου αρέσει;

«Ναι, γιατί γυμνάζομαι πάρα πολλά χρόνια. Είναι τρόπος ζωής για μένα. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά με το σώμα μου, γι αυτό και τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα πηγαίνω στο γυμναστήριο. Κάνω αερόβια γυμναστική, τρέξιμο, step, διάδρομο και μετά βάρη. Γυμνάζομαι τουλάχιστον δύο ώρες τη φορά».

Προσέχεις και τη διατροφή σου;

«Εδώ τα χαλάμε. Δεν προσέχω καθόλου. Τρώω απίστευτες ποσότητες γλυκών. Λατρεύω τη σοκολάτα και δεν μπορώ να αντισταθώ».

Ποιο σημείο του σώματός σου θεωρείς ότι είναι το πιο sexy και τραβάει πρώτο τα αντρικά βλέμματα;

«Τα πόδια μου».

Πόσους κοιλιακούς κάνεις;

«Δεν κάνω πολλούς κοιλιακούς γιατί βαριέμαι. Ασχολούμαι όμως πολλές ώρες με ασκήσεις για τους ώμους και τα πόδια».

Με ποιον ηθοποιό θα ήθελες να γυμνάζεστε μαζί;

«Με τον Νίκολας Κέιτζ».

Ποιο είδος γυμναστικής θα πρότεινες στις γυναίκες εκείνες που θέλουν να ξεκινήσουν να φροντίζουν το σώμα τους;

«Νομίζω ένα τρεξιματάκι καθημερινά γύρω από το τετράγωνο για ένα εικοσάλεπτο είναι το ιδανικό. Όμως, αν θέλει μια γυναίκα να ασχοληθεί σοβαρά με το σώμα της, προτείνω να πάει στο γυμναστήριο, αλλά τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα».

Κάν το όπως η Νικολέττα

Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σου χάρη στα οποία διατηρείσαι εκθαμβωτική;

«Απαραιτήτως αερόβια γυμναστική και χορός. Ήδη διαμορφώνω σε γυμναστήριο ένα δωμάτιο του σπιτιού μου. Η συνταγή ομορφιάς μου, που την προτείνω στις γυναίκες, είναι το πράσινο τσάι, που βοηθάει στις καύσεις. Επίσης, πολύ συχνά κάνω μάσκα στο πρόσωπο με μήλο. Το χτυπάω στο μίξερ και το απλώνω στο πρόσωπό μου, το αφήνω μισή ώρα και το αφαιρώ με νερό. Κρέμες αδυνατίσματος δεν χρησιμοποιώ, εκτός από τις απαραίτητες για το πρόσωπό μου, γιατί ταλαιπωρείται από το συχνό μακιγιάζ λόγω δουλειάς. Δεν ξεχνάω ποτέ το βράδυ να κάνω πολύ καλό ντεμακιγιάζ.

Έχω ίσια μαλλιά, γι αυτό και είμαι πάντα χτενισμένη. Με το κομμωτήριο δεν έχω καλές σχέσεις. Πάω μόνο για να κουρευτώ και να βαφτώ. Το φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου είναι καστανό σκούρο, θεωρώ όμως ότι τα χρώματα που μου πάνε πολύ είναι το κατάμαυρο και το κατάξανθο. Τα ενδιάμεσα δεν μου πάνε».

Είσαι άνθρωπος των άκρων;

«Ναι. Δηλαδή δεν μου αρέσουν οι μέσοι οδοί».

Συνεπώς είσαι εντελώς διαφορετική από το Μαράκι;

«Ναι. Δεν έχω καμία σχέση. Εγώ θέλω ξεκάθαρες καταστάσεις στη ζωή μου».

Τα ερωτικά μυστικά της

Θα μπορούσες ή σου έχει συμβεί να τα μπλέξεις με παντρεμένο;

«Όχι. Ούτε καν με δεσμευμένο. Αυτά για μένα είναι απαγορευτικά. Από την προσωπική μας ζωή θεωρώ ότι πρέπει να παίρνουμε απόλαυση, ικανοποίηση, ευτυχία. Εάν είναι να μπλέκουμε σε καταστάσεις που δεν μας κάνουν ευτυχισμένους, τότε δεν έχει νόημα».

Έχουν συνδέσει το όνομά σου με πάρα πολύ ωραίους άντρες. Τελευταία έλεγαν ότι ήσουν με το Σέρο Μύρτα. Υπήρξε αυτή η σχέση;

«Ναι. Αυτό ήταν πέρσι. Όμως, δεν είμαστε πια μαζί».

Αυτό τον καιρό είσαι ερωτευμένη με κάποιον;

«Αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Δεν το κάνω από κρυψίνοια, αλλά γιατί φοβάμαι την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων. Όταν βγαίνεις και λες ότι είσαι ευτυχισμένη και φωτογραφίζεσαι και σε βλέπουν καλά, ζηλεύουν. Γιατί, λοιπόν, να συγκεντρώνουμε την όποια αρνητική ενέργεια;».

Σου αρέσουν οι καλογυμνασμένοι άντρες;

«Δεν έχω την τρέλα να έχει το τέλειο και καλογυμνασμένο κορμί. Θέλω όμως να έχει καλογυμνασμένα πόδια. Δεν τρελαίνομαι για τους άψογους κοιλιακούς και τους γραμμωτούς μυς. Ποτέ δεν με ενέπνεαν οι πολύ ωραίοι άντρες τύπου Μπραντ Πιτ. Κι έναν άσχημο άντρα που είναι γοητευτικός μπορεί να τον θεωρήσω πολύ σέξι και να μου αρέσει πολύ».

Ποιον και ποια συνάδελφό σου θεωρείς πιο καλογυμνασμένους;

«Τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναταλία Δραγούμη».

Ο ιδανικός εραστής

Τι θέλεις να έχει ο δικός σου άντρας;

«Πολλά πράγματα που δεν μπορείς να τα βρεις στη συσκευασία του ενός. Σίγουρα πάντως θέλω να είναι συνεπής στα συναισθήματά του, ειλικρινής και ξεκάθαρος, όπως ακριβώς είμαι κι εγώ. Να μη λέει ψέματα και να μου είναι πιστός όσο το δυνατόν μπορεί αυτό να γίνει, γιατί τελικά μετά από κάποια χρόνια όλοι οι άντρες θα κάνουν κάποια απιστία. Νομίζω πια ότι η απιστία είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Ευτυχώς όμως δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής άπιστος άντρας».

Θα αντιδρούσες άσχημα σε μια απιστία του;

«Όχι βίαια ή με καβγά, αλλά νομίζω ότι θα διέκοπτα τη σχέση. Δεν θα το άντεχα».

Θα μπορούσες να μπλέξεις με έναν άντρα που να έχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας όσο έχει η Μαρία με τον Παυλίτο στο «50-50»;

«Όταν ήμουν μικρότερη, ίσως επειδή έχασα τον πατέρα μου νωρίς, μου άρεσαν οι πολύ μεγαλύτεροι άντρες. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι με έναν άντρα που μας χωρίζει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πάντως, θα μου ήταν πιο εύκολο να μπλέξω με έναν τόσο μεγαλύτερο παρά με έναν άντρα μικρότερό μου. Νιώθω ότι από ένα μικρότερο δεν θα έχω την ασφάλεια που θέλω».

Δηλαδή, δεν είσαι από τα κορίτσια που θα την «πέσουν» σε έναν άντρα;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Αυτό που έχει αλλάξει τώρα και έχει γίνει η γυναίκα κυνηγός εμένα δεν μου αρέσει καθόλου».

Δεν σε τρόμαξε που υποδύεσαι μια τόσο χαζή κοπέλα;

«Όχι, το αντίθετο. Ήταν πρόκληση για μένα. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις και να το καταφέρεις να πάρεις την προσοχή του θεατή από την εμφάνιση και να την οδηγήσεις εκεί που πρέπει, δηλαδή στο χαρακτήρα του ρόλου».

Εν ολίγοις

  • Έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου των Αλλαγών.
  • Είναι Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό.
  • Έχει γενέθλια στις 14 Οκτωβρίου.
  • Την έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές: «Ελιές θρούμπες», «Φιλοδοξίες»,
  • «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Safe sex», «Η ώρα η καλή» κ.ά.
  • Πρωταγωνιστεί στο έργο «Μπαμπάδες με ρούμι» των Ρέππα-Παπαθανασίου, που παρουσιάζουν τα ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Κοζάνης.
  • Όνειρό της είναι να παίξει στον κινηματογράφο.
  • Τα αγαπημένα της Αγαπημένο χρώμα: Άσπρο, κόκκινο & πράσινο.
  • Αγαπημένη σαλάτα: Μαρούλι με βραστό κοτόπουλο.
  • Αγαπημένο φρούτο: Μπανάνα.
  • Αγαπημένο αντικείμενο: Οι τσάντες της και ιδιαίτερα η μεγάλη συλλογή της φίρμας Ρομπέρτο Καβάλι που έχει.