Το τέλος μιας σχέσης

22.02.2007
Μπορεί η πριγκίπισσα της ποπ να δείχνει ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στα επαγγελματικά της, ωστόσο όλοι οι φίλοι της συμφωνούν ότι κάτω από το λαμπερό χαμόγελό της βρίσκεται καλά κρυμμένη βαθιά θλίψη.

Πόνος, δάκρυα και μοναξιά είναι τα βαθύτερα αισθήματά της, τα οποία πηγάζουν από τον πρόσφατο χωρισμό της από το 40χρονο Ολιβιέ Μαρτινέζ. Τον άνθρωπο που της στάθηκε όσο κανείς άλλος στην πρόσφατη πολύ δύσκολη και δραματική μάχη της κατά του καρκίνου του μαστού. Πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο διασημότατο μουσείο «Victoria & Albert» του Λονδίνου καθησυχάζοντας όσους τη ρωτούσαν: «Είμαι καλά». Αυτή η δήλωσή της όμως έπεισε πολύ λίγους. Αφορμή για την εμφάνισή της ήταν η μεγάλη αναδρομική έκθεση που είναι αφιερωμένη στο στυλ της διάσημης Αυστραλέζας τραγουδίστριας. Τα περισσότερα εκθέματα προέρχονται από την προσωπική συλλογή της μικροσκοπικής σέξι Κάιλι, η οποία περιλαμβάνει 600 κοστούμια και αξεσουάρ. Ανάμεσά τους το «καυτό» χρυσό λαμέ σορτς που χαρακτήρισε τις εμφανίσεις της.

Παρ όλα αυτά, η πληγή από τον πρόσφατο χωρισμό της ακόμη αιμορραγεί. Αιτία ήταν οι «καυτές» φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον Μαρτινέζ σε αποκαλυπτικά ενσταντανέ με την Πενέλοπε Κρουζ. Αλλά και τη βραδιά που ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη το τέλος της σχέσης τους ο γοητευτικός νεαρός διασκέδαζε με τη Σαράι Γκιβάτι, μοντέλο και πρώην «κουνελάκι», σε πριβέ πάρτι σε μία από τις πολυτελέστερες επαύλεις του Μπέβερλι Χιλς. Τελευταία νέα που αφορούν το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι κάνουν λόγο για το ότι ο Γάλλος ηθοποιός έβαλε πωλητήριο και στη θαλαμηγό που είχε αγοράσει για τα μάτια της αγαπημένης του και την οποία είχε βαφτίσει «Άσπρα φτερά». «Πήρε την απόφαση να το πουλήσει, αφού πλέον είναι μάταιο να ελπίζει σε άλλες ρομαντικές και ειδυλλιακές διακοπές στα νησιά της Μεσογείου με τη Μινόγκ». Γι αυτήν του την απόφαση τα διεθνή μέσα τον κατέκριναν. Γιατί προτίμησε όμως να το βγάλει στο σφυρί και όχι να το χαρίσει στην πρώην αγαπημένη του αφού είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στις κρουαζιέρες; Πάντως, η πρώην πεθερά της ντίβας της ποπ φαίνεται να θέλει να τους κάνει να τα ξαναβρούν, αφού σε δημόσια τοποθέτησή της είπε: «Μόλις έμαθα ότι χώρισαν, ένιωσα σαν να χάνω από δίπλα μου την κόρη μου».