Τη μεταμόρφωσε η Μπέκαμ

20.02.2007
Από ακριβοθώρητη ενζενί, κυρία Κρουζ. Από τότε που φόρεσε τη βέρα στο δεξί η Κέιτι Χολμς μπήκε στη λίστα με τις πιο κυνηγημένες σελέμπριτι της διεθνούς σόουμπιζ μαζί με την ετέρα διάσημη «κυρία του κυρίου» Βικτόρια Μπέκαμ.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώην «Spice Girl» και ο σταρ των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελούν δύο από τους στενότερους φίλους της Κέιτι Χολμς και του Τομ Κρουζ τους τελευταίους 12 μήνες. Η Βικτόρια, άλλωστε, ήταν εκείνη που συμβούλεψε τη νιόπαντρη Κέιτι για οτιδήποτε είχε να κάνει με την εγκυμοσύνη της. Και από τότε είχαν δώσει ραντεβού αλλά και μια υπόσχεση για το μέλλον, να αναλάβει η Μπέκαμ να μεταμορφώσει στυλιστικά την έως εκείνη τη στιγμή «αδιάφορη» εμφανισιακά κυρία Κρουζ με ρούχα επιλεγμένα από την ίδια την Κέιτι.

Στις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο διάσημο αμερικάνικο περιοδικό «Harpers Bazaar» βλέπουμε την 28χρονη γλυκιά ηθοποιό να φλερτάρει με το φωτογραφικό φακό δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Ανάμεσα σ' αυτά ένα κόκκινο αδιάβροχο παλτό, ένα αυστηρό και αρρενωπό αντρικό κοστούμι με μαύρη γραβάτα αλλά και ένα κοκτέιλ φόρεμα σαν διάσημη μπαλαρίνα πριγκίπισσα που περιμένει με τα κόκκινα γοβάκια της το πριγκιπόπουλο. Για πρώτη φορά μετά το γάμο της μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα.

Για την πρόσφατη αλλαγή στη ζωή της: «Νιώθω πολύ τυχερή. Έχω ένα σύζυγο και παιδιά που τα λατρεύω. Μερικές φορές σκέφτομαι και λέω: Ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα μου έχει προσφέρει. Ο Τομ με κάνει να νιώθω σαν την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Λατρεύω που είμαι μαζί του και τον φωνάζω σύζυγό μου».

Το πρώτο ραντεβού με τον Τομ: «Ήταν μια βόλτα με τη μηχανή στην παραλία. Ήταν εκπληκτική η βόλτα και πολύ γρήγορη! Ήμουν ερωτευμένη μαζί του από τη στιγμή κιόλας που άγγιξε για πρώτη φορά το χέρι μου».

Τη γέννηση της μικρής Σούρι: «Όταν την αγκάλιασα για πρώτη φορά, ένιωσα τόσο περήφανη που τα κατάφερα. Αισθάνθηκα μάλιστα να έρχομαι πιο κοντά με άλλες γυναίκες που έχουν σημαδέψει τη ζωή μου, όπως οι αδελφές μου και φυσικά η μητέρα μου».

Την καριέρα της: «Έχω τόσο πολλές ευθύνες τώρα, που δεν έχω καθόλου χρόνο να κοιτάξω την καριέρα μου. Ξέρω όμως ότι για να εμφανιστώ σε κάποια ταινία από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σπάνιο, που θα αξίζει το χρόνο που θα του αφιερώσω μακριά από την οικογένειά μου».