Είναι έγκυος η Πέγκυ;

29.06.2007
Πριν από δύο εβδομάδες σε μια τελετή που χαρακτηρίστηκε ως «ο γάμος της χρονιάς» έγιναν και επίσημα ανδρόγυνο. Λίγες ημέρες αργότερα και πριν οι νεόνυμφοι ολοκληρώσουν το μήνα του μέλιτος ήδη γίνεται κουβέντα για εγκυμοσύνη της Πέγκυς...

Αφορμή για το άρθρο μας δεν ήταν το γεγονός ότι στη δεξίωση που ακολούθησε τον πιο λαμπερό γάμο της showbiz στο Τρίκορφο Φωκίδας το ζευγάρι δεν δίσταζε να λέει ανοιχτά σε συζήτηση που έκανε με στενούς του φίλους ότι «τώρα πλέον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια». Αυτή ήταν άλλωστε και η επιθυμία του ζευγαριού τα τελευταία δύο χρόνια. Τις υποψίες μας για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη επιβεβαίωσε η μαρτυρία του κ. Παναγιώτη Άνταμς, ιδιοκτήτη γραφείου ευρέσεως οικιακού προσωπικού: «Η Πέγκυ λίγες ημέρες πριν από το γάμο είχε απευθυνθεί στα γραφεία μας και μου είχε ζητήσει να ξεκινήσω τις διαδικασίες και τα casting, έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη βρεφοκόμος!». Και μπορεί ο κ. Άνταμς να απόρησε με την επιλογή αυτή της Πέγκυς, πήρε όμως την απάντηση που έψαχνε, αφού ένα ναζιάρικο κλείσιμο του ματιού από τη δημοφιλή τραγουδίστρια του έλυσε κάθε μυστήριο. Στη σύντομη συνομιλία μαζί του μας διευκρίνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η λαϊκή τραγουδίστρια έχει πάει στο γραφείο του. «Στο παρελθόν είχε έρθει να μου ζητήσει κάποια κοπέλα ως οικιακή βοηθό, που, εκτός των άλλων, θα φρόντιζε και θα πρόσεχε και τα αγαπημένα γατάκια της Πέγκυς».

Αλήθεια ή ψέματα για το αν είναι ήδη έγκυος, το σίγουρο είναι ότι η Πέγκυ, όπως λένε άλλωστε και άνθρωποι του περιβάλλοντός της, «παντρεύτηκε όχι για να επισημοποιήσει τον ήδη γνωστό και πολύ ευτυχισμένο δεσμό της με τον Γιώργο Λύρα, αλλά για να αποκτήσει το πρώτο της μωρό, που τόσο καιρό ήθελε». Και αν όντως περιμένει το πρώτο του μωράκι το αγαπημένο ζευγάρι, σίγουρα ο άνθρωπος που θα χαρεί πιο πολύ απ’ όλους θα είναι η μητέρα της τραγουδίστριας, Στέλλα Χρυσικοπούλου. Στο γάμο σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αλλά και σε εκείνους που της εύχονταν του χρόνου να έχει και εγγόνι είχε πει: «Θέλω τόσο πολύ να γίνω γιαγιά. Θέλω να βγάζω βόλτα το εγγονάκι μου και να νομίζουν ότι είναι δικό μου παιδί. Τα έχω κανονίσει με την Πέγκυ και τον Γιώργο».

Για το λόγο αυτό, όπως όλα δείχνουν τώρα, προγραμμάτισαν το γάμο τη δεδομένη στιγμή, αλλά και τις διακοπές τους σε αιγαιοπελαγίτικα νησιά. Η ξεκούρασή τους θα διαρκέσει αρκετό καιρό, αφού η επόμενη εμφάνιση της Πέγκυς έχει προγραμματιστεί για ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στο «ΒΟΟΜ» μαζί με τον Χρήστο Δάντη. Ποια άλλη, λοιπόν, περίοδος θα ήταν η πλέον κατάλληλη για Πέγκυ και Γιώργο ώστε να χαρούν τον έρωτά τους πέρα από αυτήν, που θα βρίσκονται μακριά από την πίεση της δουλειάς και τα φώτα των δημοσιογράφων; Μην προσπαθήσετε να τους πάρετε, λοιπόν, τηλέφωνο, αφού ακόμη και τα κινητά τους μένουν κλειστά τις περισσότερες ώρες της ημέρας.