Η γοργόνα «έχασε» το παλικάρι

26.11.2007
Ποιος είπε ότι αν η ζωή στα δώσει όλα και σε κάνει ευτυχισμένη, αυτό κρατάει για πολύ; Χαμογέλασε για αρκετούς μήνες η Λίνα Σακκά, που είδε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της να απογειώνονται, αλλά, τελικά,

Ποιος είπε ότι αν η ζωή στα δώσει όλα και σε κάνει ευτυχισμένη, αυτό κρατάει για πολύ; Χαμογέλασε για αρκετούς μήνες η Λίνα Σακκά, που είδε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της να απογειώνονται, αλλά, τελικά, ο χωρισμός της από τον μπασκετμπολίστα Κώστα Μάγλο κι ένα μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την προσγείωσαν απότομα στην πραγματικότητα.

Εδώ και λίγους μήνες όλοι είχαν παρατηρήσει ότι η Λίνα πετούσε από τη χαρά της και αυτό δεν οφειλόταν μόνο στις «Γοργόνες», που έχουν καταφέρει να ξετινάξουν τους δείκτες της AGB. Ο μπασκετμπολίστας Κώστας Μάγλος, όπως συζητιόταν, ήταν εκείνος που της είχε φέρει την απέραντη ευτυχία και τον απόλυτο έρωτα. Αν και η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει αυτήν τη σχέση της, σε συνεντεύξεις της είχε παραδεχτεί ότι περνούσε την καλύτερη φάση της ζωής της. Άλλωστε, τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά ένιωθε γεμάτη, ενώ όλοι μιλούσαν για ένα ταιριαστό ζευγάρι και για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Δυστυχώς, όμως, όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα. Έτσι, όσο αθόρυβα ξεκίνησε αυτή η σχέση, το ίδιο αθόρυβα έληξε πριν από λίγο καιρό, αφήνοντας τη Λίνα Σακκά μετέωρη.

Η νεαρή ηθοποιός προτίμησε να μη διατυμπανίσει το χωρισμό της, κάποιοι όμως που τη γνωρίζουν καλά συζητούσαν για το γεγονός ότι νιώθει πολύ πληγωμένη. είχε κάνει πολλά όνειρα, αλλά έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε από τρίτους ότι ο αγαπημένος της σχεδιάζει να πάρει μετεγγραφή σε ομάδα της Ισπανίας. αυτό έγινε η αιτία να ραγίσει το γυαλί και τελικά να χωρίσουν. Η ατυχία της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς από τις βουτιές στα κρύα νερά για τα γυρίσματα στη Θίσβη και στο Σούνιο για τις «Γοργόνες» έπαθε ιγμορίτιδα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάποιοι έβγαλαν τη φήμη ότι οι σχέσεις της με την Αγγελική Λάμπρη, την αδελφή της-γοργόνα, δεν είναι καλές, κάτι που δεν ευσταθεί. Μάλιστα, κάποιοι συντελεστές της σειράς συζητούν ότι τελευταία η όμορφη ηθοποιός φαίνεται προβληματισμένη. Αν και το πρόβλημα της υγείας της δεν είναι σοβαρό, ο γιατρός της συνέστησε προσοχή κι έτσι θα πρέπει να αναβληθούν τα γυρίσματα στα παγωμένα νερά, κάτι που την προβληματίζει. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι οι «Γοργόνες», μόλις φτιάξει ο καιρός, θα ξανατολμήσουν να βουτήξουν, ώστε να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα του πιο πετυχημένου σίριαλ της χρονιάς.