Το hat trick της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

24.01.2008
Η δημοτικότητά του είναι μεγάλη, γι αυτό άλλωστε πήρε περισσότερους σταυρούς από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Η δημοτικότητά του είναι μεγάλη, γι αυτό άλλωστε πήρε περισσότερους σταυρούς από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο. Δεν είναι, λοιπόν, απορίας άξιο που o αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος βουλευτής στην Α Αθηνών Χρήστος Τεντόμας συγκέντρωσε περισσότερους από διακόσιους φίλους και συνεργάτες, γνωστούς και συνοδοιπόρους στην πολιτική στο κάλεσμά του με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Ως τοπογράφος μηχανικός, επέλεξε το «Βaraonda», ένα χώρο υψηλής αισθητικής αλλά και φιλικό προς τη νεολαία, την οποία εκπροσωπεί επάξια στα ψηφοδέλτια τόσο του Δήμου της Αθήνας, όπου εκλέχτηκε, όσο και του Κοινοβουλίου, για το οποίο ήταν υποψήφιος.

Και ιδού το οξύμωρο: παρά το νεαρό της ηλικίας του, ίδρυσε το σύλλογο «Φροντίδα για την τρίτη ηλικία», που παρέχει μεγάλη βοήθεια στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Πάντως, με την εμπειρία που έχει ως διαιτητής στην Α Εθνική, έδωσε κόκκινη κάρτα στους σοβαροφανείς και σε όσους δεν επέδειξαν το ανάλογο κέφι!

Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος έχει διατελέσει στο παρελθόν με επιτυχία αντιδήμαρχος Καθαριότητας τη δύσκολη περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ενώ έχει ασχοληθεί και με την ανακύκλωση.