Το πρωί επιχειρηματίας, το βράδυ σκηνοθέτης πορνό!

25.01.2008
Είναι κοινωνικά καταξιωμένος και οικονομικά ευκατάστατος, διαθέτοντας τεράστια περιουσία. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητές του και οι κοσμικές εμφανίσεις του τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της εποχής μας.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ


Είναι κοινωνικά καταξιωμένος και οικονομικά ευκατάστατος, διαθέτοντας τεράστια περιουσία. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητές του και οι κοσμικές εμφανίσεις του τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της εποχής μας. Μοναδικό ελάττωμά του, οι «σκηνοθετικές» ανησυχίες του, που ξεδιπλώνονται μέσα από προσωπικά βίντεο, άκρως τολμηρού περιεχομένου! Πρωταγωνίστριες, συνήθως εν αγνοία τους, των ερωτικών DVD είναι διάσημα μοντέλα και καλλιτέχνιδες της πρώτης γραμμής του χώρου της σόουμπιζ

Η ιστορία που θα σας περιγράψουμε είναι σοκαριστική, αλλά πέρα για πέρα αληθινή! Πρωταγωνιστής είναι ένας γοητευτικός άντρας, που συχνάζει στα πιο in στέκια της πρωτεύουσας. Πάντα καμαρώνει για τις συνοδούς του, γνωστές κοπέλες που βλέπουμε στα εξώφυλλα αντρικών περιοδικών και τραγουδίστριες που αναζητούν μια θέση στον ήλιο της επικαιρότητας. Είναι αληθινός τζέντλεμαν και οι τρόποι του σκλαβώνουν κάθε γυναίκα. Δικτυωμένος στα νυχτερινά κέντρα και στα πολυτελή εστιατόρια, πάντα έχει ρεζερβέ πρώτο τραπέζι. Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί το αρρωστημένο βίτσιο που κρύβει βαθιά στην ψυχή του. Τα πράγματα ζορίζουν για τις γοητευτικές συνοδούς του όταν αποκτά την απαιτούμενη οικειότητα για να τους ζητήσει να τον ακολουθήσουν στο χλιδάτο σπίτι του, σε κοσμική συνοικία των νοτίων προαστίων. Όταν αποδεχτούν την πρόσκληση, το ουίσκι ρέει άφθονο μέχρι να κάμψει τις αντιστάσεις τους Από το ντουλαπάκι βγαίνει η βιντεοκάμερα και αρχίζει το ποίημα: «Να κάνουμε ένα δοκιμαστικό βίντεο για να το δειγματίσουμε σ' ένα φίλο μου σκηνοθέτη που ψάχνει για ηθοποιούς;». Στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι γοητευτικές γυναίκες δοκιμάζουν την τύχη τους και ποζάρουν όλο νάζι στον περίεργο οπερατέρ. Τότε ζεσταίνεται το απόκρυφο φετίχ του και με γλυκόλογα προσπαθεί να γυμνώσει τις καλλίγραμμες καλλονές. Από τη μια το ποτό και από την άλλη το απύθμενο πάθος για διάκριση και λαμπερή καριέρα συνήθως συμβάλλουν στο μοιραίο ατόπημα! Αγαπημένο του σπορ; Να απαθανατίζει γυναίκες σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις. Μετά κάνει πως απενεργοποιεί την κάμερα και συμμετέχει ενεργά στο ερωτικό ματς. Πού να φανταστούν αυτά τα κορίτσια πως η συνεύρεσή τους θα κοσμεί στο μέλλον την ασφυκτικά γεμάτη ερωτική συλλογή του με DVD Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν πληροφορήσει αργότερα την κοπέλα κάποιος κοινός γνωστός πως δείχνει σε κοινή προβολή τα κατορθώματά του! Θύμα αλλά και άθελά της πρωταγωνίστρια ενός παρόμοιου «σκληρού» βίντεο έπεσε μια γοητευτική κοπέλα που συχνά πυκνά φιγουράρει σε μηνιαία έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας και κάνει σταθερά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόκειται για τη Βαλεντίνα Τσεμπάνου, που μας κατήγγειλε το γεγονός. Σε κατάσταση πανικού και εμφανώς αγχωμένη για τη συμμετοχή της σε βίντεο που κάνει το γύρο των κοσμικών σαλονιών, μας περιέγραψε με γλαφυρότητα και γαργαλιστικές λεπτομέρειες κάθε πτυχή της επικίνδυνης δράσης του υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρηματία.

«Θέλω να επιστήσω την προσοχή στα κορίτσια του χώρου για να προσέχουν τους γοητευτικούς κυρίους που τα φλερτάρουν. Να μην εμπιστεύονται όποιον δεν γνωρίζουν καλά και να φυλάγονται από τις κακοτοπιές».