Το παρασκήνιο του χωρισμού

28.01.2008
Χειμωνιάτικη παγωνιά έχει πέσει στη σχέση της Μιρέλας Μανιάνι και του Γιώργου Βαρδινογιάννη, που δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μάταια οι φίλοι τους προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες επικοινωνίας και να δώσουν μια νέα ευκαιρία στον πρωτοσέλιδο έρωτά τους.

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Χειμωνιάτικη παγωνιά έχει πέσει στη σχέση της Μιρέλας Μανιάνι και του Γιώργου Βαρδινογιάννη, που δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μάταια οι φίλοι τους προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες επικοινωνίας και να δώσουν μια νέα ευκαιρία στον πρωτοσέλιδο έρωτά τους.

Ολα δείχνουν ότι δύσκολα το ποτάμι γυρίζει πίσω και ότι οι πρωταγωνιστές αυτής της τρυφερής ιστορίας αγάπης έχουν αλλάξει σελίδα στη ζωή τους. Από τον περασμένο χειμώνα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και η Μιρέλα Μανιάνι ήταν ζευγάρι. Αχώριστοι σχεδόν, μοιράζονταν κάθε στιγμή της ημέρας. Πρώτη φορά τούς είχαμε δει σε πασίγνωστο εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, όπου έτρωγαν με φίλους, τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε οι φίλοι του κ. Βαρδινογιάννη είχαν ένα προαίσθημα ότι αυτή η γυναίκα θα γέμιζε τη ζωή του και θα του χάριζε την πολυπόθητη ευτυχία. Εννέα μήνες αργότερα και αφού ο δεσμός τους έδειχνε να έχει δοκιμαστεί, ο «καπετάνιος» του Παναθηναϊκού και η ακοντίστρια που στόχευσε την καρδιά του λαμποκοπούσαν. Οι φωτογραφίες από το γήπεδο και από τις εξόδους τους σε θέατρα μιλούσαν από μόνες τους.

«Ο Γιώργος ξαναβρήκε το χαμόγελό του». «Η Μιρέλα είναι πολύ ευτυχισμένη. Δεν σταματάει να μας λέει πόσο καλά νιώθει», δήλωναν οι φίλοι τους. Μέχρι που τα πρώτα σύννεφα σκιάσανε τη σχέση τους. Εκείνη, με τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της νιότης και παίρνοντας θάρρος από τη ζεστασιά που της έδειχνε, θέλησε να προχωρήσουν πιο γρήγορα. Βιάστηκε και ζήτησε να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης. Άλλωστε, στο πρόσωπο του «καπετάνιου» πίστευε ότι είχε βρει επιτέλους μετά από δύο γάμους τον άντρα που θα την έκανε ευτυχισμένη.

Εκείνος, έχοντας την εμπειρία ενός ώριμου άντρα, ήθελε περισσότερο χρόνο. Απέκλεισε την πιθανότητα κάθε βιαστικού βήματος και «φρέναρε» την αγαπημένη του, δίνοντάς της την υπόσχεση ότι «όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα τους».

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να την πείσει. Έτσι, έδωσαν τέλος στη σχέση.

Λέτε να καταφέρουν να μείνουν μακριά για πάντα; Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως, το περασμένο Σάββατο ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης βγήκε να ξεσκάσει και να διασκεδάσει στο «Διογένη» συντροφιά με τους έγκριτους δημοσιογράφους και καλούς του φίλους Αιμίλιο Λιάτσο και Θοδωρή Δρακάκη.