Πώς να του πεις το «σ' αγαπώ»

15.02.2008
Την πιο ερωτική μέρα του χρόνου διαλέξαμε τέσσερις από τις πιο hot παρουσίες της πίστας για να μας δώσουν συμβουλές «πώς να σαγηνεύσουμε τον Βαλεντίνο μας» και όχι μόνο Να μας αποκαλύψουν ακόμα ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που έχουν δεχτεί του Αγίου Βαλεντίνου

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


Την πιο ερωτική μέρα του χρόνου διαλέξαμε τέσσερις από τις πιο hot παρουσίες της πίστας για να μας δώσουν συμβουλές «πώς να σαγηνεύσουμε τον Βαλεντίνο μας» και όχι μόνο Να μας αποκαλύψουν ακόμα ποιο είναι το πιο ωραίο δώρο που έχουν δεχτεί του Αγίου Βαλεντίνου, αν είναι ερωτευμένες και πώς σκέφτονται να περάσουν την αποψινή βραδιά. Έλενα Βέντη, Γωγώ Γαρυφάλλου, Βέρα Λάμπρου και Άννα Φλωρινιώτη, αποκαλυπτικές και εκρηκτικές όπως πάντα, κλείνουν το μάτι στον άγιο Βαλεντίνο με πολύ πάθος και μας ξεσηκώνουν να κάνουμε το ίδιο!

ΓΩΓΩ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ: Ροζ εσώρουχα και φαντασία
«Η γυναίκα πρέπει να είναι πάντα εκρηκτική και σέξι. Κάθε στιγμή έτοιμη να σαγηνέψει τον Βαλεντίνο της. Πόσο μάλλον σήμερα, που είναι και η γιορτή του έρωτα. Όμως, να μην τον αφήνουν ποτέ να είναι σίγουρος για αυτές. Να τον έχουν μια λαδάτη, μια ξιδάτη. Αυτό είναι το αλατοπίπερο στη σχέση. Γιατί ο άντρας είναι πάντα κυνηγός και η γυναίκα θήραμα. Να μην ξεχνάνε και την τακτική του γραμματόσημου, που όσο τα φτύνεις, κολλάνε. Έτσι και οι άντρες, όσο αδιαφορείς, νιώθουν μεγαλύτερη τρέλα να σε κατακτήσουν. Αυτόν τον καιρό δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά αν ήμουν, θα ήθελα αυτή τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου ο καλός μου να πάρει την πρωτοβουλία σε όλα. Πώς τον φαντάζομαι; Δεν τον φαντάζομαι, γιατί ό,τι προγραμματίζεις δεν έρχεται. Θέλω να μου τον φέρει η ζωή όπως εκείνη νομίζει. Το μόνο που θέλω είναι να έχει χιούμορ και να με κάνει να γελάω. Όσο για το τι διαφορετικό θα έκανα εκείνη τη βραδιά για να τον σαγηνεύσω; Τα σέξι εσώρουχα τα φοράω πάντα. Το κόκκινο χρώμα είναι μεν το χρώμα αυτής της ημέρας, αλλά εγώ προτιμώ τα ροζ, της αθωότητας. Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που ένας θαυμαστής μου μου έστειλε στο σπίτι ένα κουτί. Το άνοιξα με δισταγμό, γιατί δεν ήξερα τι έχει μέσα, και αντίκρισα ένα πανέμορφο άσπρο κουνελάκι. Είχε και μια καρτούλα, που έγραφε πρόσεχε μη με βάλεις στο φούρνο με πατατούλες, γιατί θα σου πέσω βαρύ και μη με βάλεις στο μπαλκόνι, γιατί έχω υψοφοβία και θα πέσω. Τον ονόμασα Ασπρούλη και είναι η μασκότ μου μέχρι σήμερα. Ήταν το πιο πρωτότυπο και συγκινητικό δώρο που μου έκαναν του Αγίου Βαλεντίνου».

ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΤΗ: Μ αρέσει το σεξ, πειράζει;
«Του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, έχω γενέθλια. Αυτό υποδηλώνει ότι είμαι γυναίκα-φωτιά. Είμαι ερωτευμένη, αλλά ακόμα ο Βαλεντίνος μου το σκέφτεται. Του έστειλα ένα μπουκάλι κρασί με μια καρτούλα, στην οποία του έγραψα όπου και όποτε θες ελπίζω να το πιούμε μαζί. Εύχομαι αυτό να γίνει σήμερα, που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Αυτό που θέλω να πω στις γυναίκες είναι απόψε να του δείξουν ότι τον θέλουν ερωτικά, γιατί οι άντρες τις περισσότερες φορές φοβούνται να δείξουν τα αισθήματά τους. Επιβάλλονται τα σέξι εσώρουχα πάντα, αλλά ιδιαίτερα αυτή τη βραδιά όλα πρέπει να είναι κατακόκκινα: σεντόνια, μαξιλάρια, τριαντάφυλλα στα βάζα και διάθεση στο κόκκινο Να τα δώσουν όλα για τον Βαλεντίνο τους. Αυτό κάνω εγώ, γι αυτό δεν με αφήνουν οι άντρες να φύγω. Έχω πάρει και δώσει πολλή αγάπη. Και τι δεν έχουν κάνει για μένα οι άντρες, ιδιαίτερα αυτή την ημέρα. Θυμάμαι τότε που ένας θαυμαστής άφησε στα πόδια μου, ενώ τραγουδούσα στην πίστα, ένα κουτί, που μόλις το άνοιξα, πετάχτηκε από μέσα ένα περιστέρι. Ένας άλλος μου έστειλε χειροπέδες στο καμαρίνι, για να με δέσει για πάντα κοντά του. Αυτό που ονειρεύομαι είναι απόψε να έρθει αυτός ο άντρας που έχω ερωτευτεί για να πιούμε μαζί το κρασί. Και ύστερα να κάνουμε τόσο τρελό έρωτα, που να τον θυμάμαι μέχρι την επόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου».

ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ: Όλη μέρα στο κρεβάτι
«Προτείνω σέξι εσώρουχα, ζαρτιέρες, κόκκινα μεταξωτά σεντόνια και οτιδήποτε εξάπτει τη φαντασία του ζευγαριού. Ερωτικό παιχνίδι χωρίς όρια Οι γυναίκες να βγάλουν όλη την κρυμμένη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό τους για να τρελάνουν τον αγαπημένο τους. Εμένα φέτος ο άγιος Βαλεντίνος με βρίσκει πολύ ερωτευμένη. Και όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι πιο σέξι. Το μυστικό είναι να μη μας θεωρούν οι άντρες δεδομένες. Κάθε μέρα πρέπει να κρατάμε τη φλόγα του έρωτα αναμμένη και να κάνουμε μικρές ερωτικές εκπλήξεις στον αγαπημένο μας. Όσο για κάποιο δώρο που μου έκαναν σ' αυτή την επέτειο; Πάντα θυμάμαι τα κουτάκια που φτάνουν στο καμαρίνι μου και ανοίγοντάς τα βρίσκω μέσα αισθησιακά κόκκινα εσώρουχα, κυρίως στρινγκ, αφού διαθέτω μία από τις μεγαλύτερες συλλογές. Πώς σκέφτομαι να περάσω αυτή την ημέρα; Στο κρεβάτι».

ΑΝΝΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ: Σέξι κι όποιος αντέξει
«Συμβουλή μου: Κορίτσια, πάντα, αλλά ιδιαίτερα του Αγίου Βαλεντίνου, να ντυθείτε όσο πιο σέξι μπορείτε και να εκπέμπετε αισθησιασμό. Εσείς που έχετε βρει τον Βαλεντίνο σας είστε τυχερές. Οι άλλες, όπως εγώ που έχω χωρίσει, μη στεναχωριέστε, μια μέρα είναι θα περάσει. Εγώ δεν προλαβαίνω φέτος να βρω τον Βαλεντίνο μου, αλλά στην επόμενη θα τον έχω βρει σίγουρα. Τον ονειρεύομαι ψηλό, μελαχρινό, με εκφραστικά μάτια, με σικ ντύσιμο και πολύ ευγενικό. Θεωρώ ότι ο άντρας είναι κυνηγός και εγώ το παίζω θήραμα. Το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει στη γιορτή του έρωτα ήταν πριν από πέντε χρόνια, όταν ο τότε σύντροφός μου μου χάρισε έναν μπριγιαντένιο σταυρό, που είναι το γούρι μου. Αν είχα βρει τον Βαλεντίνο μου, αυτή τη νύχτα θα ήθελα να φάμε μαζί κάπου ρομαντικά, υπό το φως των κεριών, με απαλή μουσική και όσο για τη συνέχεια, βάζω αποσιωπητικά!».