Σώθηκε από θαύμα

06.03.2008
Τον μάτιασαν τον άνθρωπο! Ίσως γιατί φέτος έχει διπλή επιτυχία τόσο στα πολύ πετυχημένα «Κορίτσια του μπαμπά» ως πιστός σύζυγος της Ελένης Καστάνη, όσο και στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», που σαρώνουν στο Mega.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Τον μάτιασαν τον άνθρωπο! Ίσως γιατί φέτος έχει διπλή επιτυχία τόσο στα πολύ πετυχημένα «Κορίτσια του μπαμπά» ως πιστός σύζυγος της Ελένης Καστάνη, όσο και στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», που σαρώνουν στο Mega. Ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, όπως μάθαμε από καλά πληροφορημένες πηγές, είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στα τηλεοπτικά και θεατρικά πράγματα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Στάθηκε πολύ τυχερός ο γνωστός ηθοποιός, που γλίστρησε και έπεσε από μια σκάλα κινδυνεύοντας να σπάσει τα πλευρά του. Η πτώση του στα σκαλιά ήταν τόσο άσχημη, που χτύπησε στην περιοχή των πλευρών. Ο πόνος ήταν αφόρητος και το γεγονός ότι δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του τον έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη να τηλεφωνήσει στο γιατρό.

Αμέσως, όπως ήταν φυσικό, ειδοποιήθηκε και η αγαπημένη του σύζυγος Μπέσυ Μάλφα, η οποία τη στιγμή του ατυχήματος ήταν σε γυρίσματα, αλλά έτρεξε αμέσως κοντά του και τον συνόδευσε σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να κάνει εξετάσεις και τις απαραίτητες ακτινογραφίες στα σημεία όπου είχε τραυματιστεί. Στο πλευρό του αγαπημένου τους πατέρα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν και οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού, η Όλγα και η Νικολίτσα.

Όπως μάθαμε, τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά για τον ηθοποιό και οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, αλλά του συνέστησαν, αφού του χορήγησαν κάποια φαρμακευτική αγωγή με παυσίπονα, να ξεκουραστεί κάποιες μέρες και να απέχει οπωσδήποτε από οποιαδήποτε επαγγελματική υποχρέωση. Αξίζει να πούμε ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πέρα από τις δύο σειρές που πάνε πολύ καλά από άποψη τηλεθέασης έχει μία ακόμη υποχρέωση στο θέατρο, στην παράσταση του Χάρη Ρώμα που σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία «Βασιλικοί μετά τρούλου».

Ο πολύ καλός ηθοποιός όμως, που είναι πάνω απ όλα επαγγελματίας, αποφάσισε να μην ακούσει τους γιατρούς του και ξεκουράστηκε μόνο δύο μέρες. Όπως μάθαμε από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, «επέστρεψε αμέσως μετά στα γυρίσματα, γιατί με τις δύο συμμετοχές του σε αντίστοιχα σίριαλ έχει κάθε μέρα σκηνές που πρέπει να γυρίσει». Αφού έκανε ισχυρές ενέσεις κορτιζόνης, φρόντισε να μην καταλάβουν τίποτα οι συνάδελφοί του, χαρίζοντάς τους, όπως πάντα, το συνηθισμένο χιούμορ και τα αστειάκια. Τέλος καλό όλα καλά για τον Γεράσιμο, που του ευχόμαστε κι εμείς «περαστικά». Δ.Μ.