Χρ. Φερεντίνος: «Τώρα μοιράζω περισσότερα λεφτά»

05.03.2008
Με απόλυτη επιτυχία, πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές έγινε μόνο για τους δημοσιογράφους η πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού «Show me the money», στο οποίο πιστεύουν πολύ εκεί στο Μαρούσι.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Με απόλυτη επιτυχία, πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές έγινε μόνο για τους δημοσιογράφους η πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού «Show me the money», στο οποίο πιστεύουν πολύ εκεί στο Μαρούσι. Παρουσιαστής θα είναι ο εκπληκτικός Χρήστος Φερεντίνος, που τόσο πολύ αγαπήσαμε στο «Super Deal».

Υστερα από μια τρελή κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης ήρθε η ώρα το «Super Deal» να ρίξει τίτλους τέλους. Το άκρως επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες, αφού δεν τα κατάφερε φέτος να σταθεί στο... ύψος του. Η περσινή του υπερέκθεση και η αντιμετώπισή του από τους υπευθύνους του καναλιού σαν... πασπαρτού σε όποια «τρύπα» και αν υπήρχε στο πρόγραμμά τους είχαν σαν αποτέλεσμα το προϊόν να καταστραφεί, την ίδια ώρα που στο εξωτερικό σημειώνει τρελή επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια! Ο Χρήστος Φερεντίνος, από την πλευρά του, δηλώνει ικανοποιημένος με την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 να σταματήσει τώρα το παιχνίδι, γιατί θεωρεί πως έτσι αποχωρεί από το... τηλεοπτικό τερέν με το κεφάλι ψηλά. Και φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. στερα από αλλεπάλληλες συζητήσεις και συσκέψεις θα επιστρέψει παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι «Show me the money», το οποίο θα είναι το νέο μεγάλο ατού του ΑΝΤ1.

«Είναι σαν να τελειώνει μια σχέση και μετά από λίγο καιρό ερωτεύεσαι ξανά! Έχω ερωτευτεί τώρα το νέο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα γκράντε παιχνίδι με πάρα πολλές εναλλαγές, αγωνία και πολλή τύχη, που χρειάζεται ο παίκτης για να φτάσει στην οροφή των κερδών», είπε μιλώντας αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ ο Χρήστος Φερεντίνος.

Πόσα λεφτά θα μοιράσετε φέτος;

«Είναι αλήθεια ότι θα μοιράσουμε περισσότερα απ όσα πέρυσι. Και αυτό είναι το φοβερό: ότι σ' αυτό το παιχνίδι μπορείς να κερδίσεις από 20.000 μέχρι και 1.000.000 ευρώ».

Λίγα στοιχεία για το νέο παιχνίδι:

1) Το «Show me the money» είναι εμπνευσμένο από τους παραγωγούς του «Deal» και του «Super Deal». Εδώ, βέβαια, δεν έχουμε όμορφες κοπέλες με βαλίτσες, αλλά όμορφες νεαρές χορεύτριες, που επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

2) Στις ΗΠΑ το παιχνίδι παρουσίαζε ο Γουίλιαμ Σάτνερ, ο «Κάπτεν Κερκ» του «Star Τrek», και παρότι στην αρχή τα πήγε καλά, στην πορεία το ενδιαφέρον του κοινού γι αυτόν «ξεφούσκωσε».

3) Τόσο στο «Show me the money» όσο και στο «Super Deal» τα χρήματα... ρέουν, με τη διαφορά ότι σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν και σε απλές ερωτήσεις κρίσεως.

4) Πριν από το ξεκίνημα του σόου μοιράζονται χαρτάκια με διάφορα ποσά από 20.000 έως 250.000 δολάρια στις εντυπωσιακές χορεύτριες. Ανάμεσα στα χαρτάκια υπάρχει και η κάρτα-δολοφόνος. Στο κάθε ποσό αντιστοιχούν διαφορετικές ερωτήσεις, τις οποίες απαντάει ο παίκτης. Εάν του τύχει η κάρτα-δολοφόνος, πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσει την ερώτηση σωστά, αλλιώς φεύγει από το παιχνίδι και χάνει όλα του τα κέρδη.