Νοικοκυρεύεται με ένα sex symbol

03.04.2008
Από την αγκαλιά του έχουν περάσει μόνο τοπ μόντελ και η φήμη του είναι περίτρανη, όχι τόσο λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, όσο κυρίως για τους θυελλώδεις έρωτές του με τα πιο καυτά κορμιά της πασαρέλας, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Αντριάνα Βόλπε και η Χάιντι Κλουμ.

Aπό τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Από την αγκαλιά του έχουν περάσει μόνο τοπ μόντελ και η φήμη του είναι περίτρανη, όχι τόσο λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, όσο κυρίως για τους θυελλώδεις έρωτές του με τα πιο καυτά κορμιά της πασαρέλας, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Αντριάνα Βόλπε και η Χάιντι Κλουμ. Τι είναι αυτό που έχει παραπάνω η σεξοβόμβα Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι και τον έπεισε να την παντρευτεί;

Η συντροφιά με γοητευτικές παρουσίες και τα ξέφρενα πάρτι θα αποτελούν σύντομα παρελθόν για τον 58άχρονο πανίσχυρο Ιταλό επιχειρηματία και γενικό διευθυντή της Φόρμουλα 1 Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με μια γυναίκα κατά 30 χρόνια νεότερή του! Ο Μπριατόρε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό δήλωσε πως οι ετοιμασίες του γάμου του με την 28άχρονη σοουγούμαν Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι έχουν ξεκινήσει, ενώ μιλάει και για τη γνωριμία του με την Ιταλίδα καλλονή.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Φλάβιο ούτε που σκεφτόταν το γάμο, ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τη μέχρι σήμερα φιλοσοφία του για τη ζωή. Πέρυσι υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση, όταν οι γιατροί του διέγνωσαν καρκίνο στα νεφρά. «Δεν είχα πάει ποτέ με Ιταλίδα και η γυναίκα αυτή είναι εκπληκτική. Είναι μια ηλιόλουστη γυναίκα, που έχει καρδιά και αισθήματα. Πιστεύω ότι η ζωή μας είναι γραμμένη σε ένα μικρό βιβλίο που ξετυλίχθηκε την κατάλληλη στιγμή. Είναι δεδομένο ότι θέλω παιδιά. Θέλω μια παραδοσιακή οικογένεια όπου θα υπάρχουν παιδιά. Όταν κάποιος εργάζεται, είναι ωραίο να έχει μια οικογένεια, που είναι σημείο αναφοράς για τον καθένα», δήλωσε ο Μπριατόρε για το εκρηκτικό μοντέλο της Wonderbra.

Ποιος είναι ο κύριος Tribula;
O γοητευτικός Φλάβιο Μπριατόρε γεννήθηκε στο Κούνεο των Ιταλικών Άλπεων στις 12 Απριλίου του 1950. Η πρώτη του δουλειά ήταν δάσκαλος του σκι, ενώ αργότερα με οικογενειακά χρήματα αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο με την ονομασία «Τribula». Αυτό ήταν το παρατσούκλι του και σημαίνει «αυτός που μπορεί να κάνει τα πάντα για να λύσει τα προβλήματα». Το εστιατόριο έκλεισε βέβαια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Φλάβιο εξαφανίστηκε για μια μεγάλη περίοδο μέχρι τη δεκαετία του 70, οπότε ως χρηματιστής στο ιταλικό χρηματιστήριο γνώρισε τον Lucianno Benetton, ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας μόδας. Το 1979 η Benetton άνοιξε τα πρώτα πέντε καταστήματά της στην Αμερική και ο Φλάβιο βρέθηκε ξαφνικά στη Νέα Υόρκη ως διευθυντής, αντιπρόσωπος του ομίλου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα από μια έξυπνη ιδέα ο Μπριατόρε πλούτισε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρότεινε στην Benetton να επιτρέψει σε όποιον θέλει να ανοίξει κατάστημα χωρίς franchising, αγοράζοντας όμως το εμπόρευμα και χωρίς τη δυνατότητα στη συνέχεια να μπορεί να το επιστρέψει. Ο ίδιος, φυσικά, θα αποκόμιζε ένα μικρό ποσοστό

Η έντονη ζωή του στη Νέα Υόρκη βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητη από τα lifestyle έντυπα της εποχής. Στη συνέχεια ήρθε η παρακμή της Benetton και όταν στα τέλη της δεκαετίας του 80 του πρότειναν τη θέση του εμπορικού διευθυντή της Φόρμουλα 1, αν και δεν ενθουσιάστηκε, την αποδέχτηκε αμέσως. Χάρη στο επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο Φλάβιο έκανε σε μικρό χρονικό διάστημα την ομάδα της Benetton ανταγωνιστική, ενώ έκλεισε και ένα νέο τότε ταλέντο από τη Γερμανία, που ακούει στο όνομα Μίκαελ Σουμάχερ Μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 1994 ο Μπριατόρε πραγματοποίησε μια σειρά από αγοροπωλησίες στο χώρο της Φόρμουλα 1 που τον έκαναν κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο!

Ο «μοντελοκυνηγός»
Η προσωπική ζωή του ήταν πάντα έντονη. Οι σχέσεις του με μοντέλα και celebrities έχουν μονοπωλήσει κατά καιρούς τις σελίδες των σκανδαλοθηρικών εντύπων, περισσότερο δε αυτή με τη Χάιντι Κλουμ, με την οποία ο Φλάβιο έχει μια κόρη, τη Λένι, η οποία γεννήθηκε το Μάιο του 2004.

Το έντονο ταμπεραμέντο του Ιταλού, οι έξυπνες ατάκες του στις συνεντεύξεις, η πληθωρική του παρουσία και τα μπλε γυαλιά, τα οποία συνηθίζει να φοράει, μάλλον θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για αρκετό καιρό ακόμα...