Τζ. Ανιστον: επιστροφή στις ρίζες!

11.04.2008
Στα πάτρια εδάφη θα βρεθεί το προσεχές καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός! Η σταρ του Χόλιγουντ έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιο για να βρεθεί στο σπίτι των προγόνων της στην Κρήτη και έχοντας αυτό ως «έδρα»

Από τον ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ


Στα πάτρια εδάφη θα βρεθεί το προσεχές καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός! Η σταρ του Χόλιγουντ έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιο για να βρεθεί στο σπίτι των προγόνων της στην Κρήτη και έχοντας αυτό ως «έδρα», θα αναζητήσει τις ρίζες καταγωγής της και θα προσπαθήσει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την ελληνική κληρονομιά.
Αυτή την επιθυμία είχε πολλά χρόνια κρυμμένη μέσα στην καρδιά της η Χολιγουντιανή ηθοποιός και είχε βάλει σαν στόχο να μπορέσει να την πραγματοποιήσει πριν φτάσει στα 40 της! Ε, λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε, αφού ήδη βαδίζει στο 39ο έτος της ηλικίας της. Στόχος, πάντως, της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού δεν είναι απλώς να βρεθεί στην Ελλάδα και να τη δει ο κόσμος, αλλά να μπορέσει να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους. Και για να το πετύχει αυτό, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να μπορεί να μιλάει και να συνεννοείται έστω και υποτυπωδώς μαζί τους. Έτσι, λοιπόν, η Άνιστον (κατά το ελληνικό Αναστασάκη) έχει προμηθευτεί CD και DVD για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας!

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, εκείνο που επιθυμεί είναι να μπορέσει να δημιουργήσει και για τη δική της οικογένεια τους δεσμούς και τις παραδόσεις που υπήρχαν στο σπίτι της. «Υπήρχε πάντα μια ζεστασιά στην οικογένειά μου και αυτό συμβαίνει με όλες τις ελληνικές οικογένειες. Η γιαγιά μου ήταν το κέντρο και αυτή τη φιγούρα θα ήθελα να ενσαρκώσω κι εγώ για τους δικούς μου ανθρώπους στο μέλλον», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά!