Γυμνή καβάλα στη βεράντα

27.02.2013
Ξανά προς τη δόξα τραβά η Βρετανίδα μοντέλα, Χέιλι Μαρί Κόπιν (Hayley-Marie Coppin) και φωτογραφίζεται μες το καταχείμωνο τοπλες σ΄ένα παραλιακό θέρετρο της Πορτογαλίας! Tι και αν πλησιάζει τα 30, δεν λέει να σοβαρευτεί. Προκλητική μέχρι εκεί που δεν πάει το Κορίτσι της Σελίδας 3 της βρετανικής Sun καβαλάει τη…βεράντα και κοιτάζει ηδονικά το φακό της φωτογραφικής μηχανής προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια σ΄όσους την θαυμάζουν. Σημειώστε πως το σπορ αυτό το ξέρει καλά καθώς στο παρελθόν είχε καβαλήσει και μία καρέκλα (!), ενώ όλα τα μεγάλα ανδρικά περιοδικά - Maxim, Loaded, FHM, Nuts, Zoo, αλλά και το Playboy - την έχουν φιλοξενήσει κατά καιρούς στις σελίδες τους!

Ξανά προς τη δόξα τραβά η Βρετανίδα μοντέλα, Χέιλι Μαρί Κόπιν (Hayley-Marie Coppin) και φωτογραφίζεται μες το καταχείμωνο τοπλες σε μία παραλία της Πορτογαλίας!
Tι και αν πλησιάζει τα 30, δεν λέει να σοβαρευτεί. Προκλητική μέχρι εκεί που δεν πάει το Κορίτσι της Σελίδας 3 της βρετανικής Sun καβαλάει τη…βεράντα και κοιτάζει ηδονικά το φακό της φωτογραφικής μηχανής προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια σ΄όσους την θαυμάζουν.
Σημειώστε πως το σπορ αυτό το ξέρει καλά καθώς όλα τα μεγάλα ανδρικά περιοδικά - Maxim, Loaded, FHM, Nuts, Zoo, αλλά και το Playboy - την έχουν φιλοξενήσει στις σελίδες τους!