Θα κάνει την αιδοιοπλαστική της... ταινία

28.02.2013
Η 40χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μπράντι Γκλάνβιλ (Brandi Glanville), που συμμετέχει στο γνωστό αμερικανικό ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills», έγινε γνωστή για δύο πράγματα! Το ένα είναι ο γάμος της με τον ηθοποιό Έντι Σίμπριαν (Εddie Cibrian), γνωστό για τη συμμετοχή του στο «CSI: Miami» και στο «Τhird Watch».Το άλλο είναι ο χωρισμός της με τον Σίμπριαν και η αιδοιοπλαστική 12.000 δολάριων με την πιστωτική του κάρτα ως εκδίκηση όταν έμαθε για τον γάμο του με την κάντρι τραγουδίστρια Λι Αν Ράιμς (LeAnn Rimes). Το γνωστό μοντέλο τον εκδικήθηκε για τα καλά χρεώνοντας την πιστωτική του και μάλιστα έγραψε και βιβλίο για να μοιραστεί με άλλες παθούσες - κερατωμένες - την εμπειρία της. Πριν από λίγες μέρες η Μπράντι ανέβασε στο Τwitter της ότι γνωστός παραγωγός της έκανε κρούση για να μεταφέρει την ιστορία της στο σινεμά.

Η 40χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μπράντι Γκλάνβιλ (Brandi Glanville), που συμμετέχει στο γνωστό αμερικανικό ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills», έγινε γνωστή για δύο πράγματα!

Το ένα είναι ο γάμος της με τον ηθοποιό Έντι Σίμπριαν (Εddie Cibrian), γνωστό για τη συμμετοχή του στο «CSI: Miami» και στο «Τhird Watch».Το άλλο είναι ο χωρισμός της με τον Σίμπριαν και η αιδοιοπλαστική 12.000 δολάριων με την πιστωτική του κάρτα ως εκδίκηση όταν έμαθε για τον γάμο του με την κάντρι τραγουδίστρια Λι Αν Ράιμς (LeAnn Rimes).

Το γνωστό μοντέλο τον εκδικήθηκε για τα καλά χρεώνοντας την πιστωτική του και μάλιστα έγραψε και βιβλίο για να μοιραστεί με άλλες παθούσες - κερατωμένες - την εμπειρία της. Πριν από λίγες μέρες η Μπράντι ανέβασε στο Τwitter της ότι γνωστός παραγωγός της έκανε κρούση για να μεταφέρει την ιστορία της στο σινεμά.