Ποιος Μπαλοτέλι; Η Μπέτυ έχει τρελάνει τους Τούρκους!

28.02.2013
Ταμάμ ταμάμ! Είναι αναμφισβήτα ένα από τα πιο σέξι νέα µοντέλα που έχει... χάσει η ελληνική showbiz και έχει κερδίσει η γειτονική Τουρκία. Ο λόγος για τη μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή Μπέτυ Κουράκου. Αυτή η Σπαρτιάτισσα με τα όλα της, ασχολήθηκε από τα 16- 17 της με το μόντελινγκ και μάλιστα στο πλευρό της Βίκυς Κουλιανού, στη σχολή μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια. Έχει όμως και σπουδές στην Πληροφορική, στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. Το κορίτσι μας αφού περιπλανήθηκε από το Χονγκ Κονγκ μέχρι την Αυστραλία, κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη, όπου κυρίως λόγω της μελαχρινής ομορφιάς της η καριέρα της απογειώθηκε. Η Μπέτυ είχε δεσμό με το «κακό αγόρι» που ακούει στο όνομα Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο φημολογείται ότι ξεπέρασε με έναν «κιμπάρη» Τούρκο βολεϊμπολίστα! Ο ιδανικός άντρας θέλει να είναι σοβαρός εκεί που πρέπει, να είναι χαρούµενος άνθρωπος και να ενδιαφέρεται για εκείνη. Πάνω απ' όλα, όµως, δεν συγχωρεί την απιστία. Εμείς βρήκαμε την πιο πρόσφατη φωτογράφησή της με εσώρουχα στο τούρκικο περιοδικό Super.

Ταμάμ ταμάμ! Είναι αναμφισβήτα ένα από τα πιο σέξι νέα µοντέλα που έχει... χάσει η ελληνική showbiz και έχει κερδίσει η γειτονική Τουρκία. Ο λόγος για τη μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή Μπέτυ Κουράκου. Αυτή η Σπαρτιάτισσα με τα όλα της, ασχολήθηκε από τα 16- 17 της με το μόντελινγκ και μάλιστα στο πλευρό της Βίκυς Κουλιανού, στη σχολή μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια. Έχει όμως και σπουδές στην Πληροφορική, στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Το κορίτσι μας αφού περιπλανήθηκε από το Χονγκ Κονγκ μέχρι την Αυστραλία, κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη, όπου κυρίως λόγω της μελαχρινής ομορφιάς της η καριέρα της απογειώθηκε. Η Μπέτυ είχε δεσμό με το «κακό αγόρι» που ακούει στο όνομα Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο φημολογείται ότι ξεπέρασε με έναν «κιμπάρη» Τούρκο βολεϊμπολίστα! Ο ιδανικός άντρας θέλει να είναι σοβαρός εκεί που πρέπει, να είναι χαρούµενος άνθρωπος και να ενδιαφέρεται για εκείνη. Πάνω απ' όλα, όµως, δεν συγχωρεί την απιστία. Εμείς βρήκαμε την πιο πρόσφατη φωτογράφησή της με εσώρουχα στο τούρκικο περιοδικό Super.