Νέα διαρροή καυτών φωτογραφιών από διάσημα κινητά

22.09.2014
Omg (μτφ: oh my god!) μπορούμε μόνο να πούμε για τη νέα διαρροή φωτογραφιών από τα κινητά διασήμων του Χόλιγουντ! Αν οι προηγούμενες φωτογραφίες που είδαμε να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ήταν «ακατάλληλες» αυτές είναι για να «πέσουνε μηνύσεις» που έλεγε και η Αμαλία στο Παρά Πέντε! Οι ιστότοποι Reddit και 4Chan δημοσίευσαν το Σάββατο τις φωτογραφίες που εκλάπησαν από χάκερς, αλλά και αυτή τη φορά πολλά sites περιορίστηκαν στο να γράψουν την είδηση και αρνήθηκαν να αναδημοσιεύσουν το υλικό. Διαβάσαμε μάλιστα ακόμα και τη φράση ότι ... «μόνο αν δουλεύεις στην πορνο-βιομηχανία αυτές οι εικόνες θα σε ικανοποιήσουν δεόντως»... Ανάμεσα στις διάσημες το μοντέλο Emily Ratajkowski, η Rihanna και η Kim Kardashian (που όσο να πεις τις έχουμε δει γυμνές και σε κοινωνικές εκδηλώσεις) και η Vanessa Hudgens (που οι φωτογραφίες της ήταν και οι πιο ακατάλληλες). Οι φωτογραφίες εδώ είναι μακράν οι πιο light όσων κυκλοφόρησαν! Να θυμίσουμε ότι οι χάκερς απειλούν ότι έχουν στην κατοχή τους και βίντεο από τα κινητά. Μα τι κάνει αυτό το FBI; Στο ίδιο... κλίμα διάβασε επίσης: Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό X.T.

Omg (μτφ: oh my god!) μπορούμε μόνο να πούμε για τη νέα διαρροή φωτογραφιών από τα κινητά διασήμων του Χόλιγουντ! Αν οι προηγούμενες φωτογραφίες που είδαμε να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ήταν «ακατάλληλες» αυτές είναι για να «πέσουνε μηνύσεις» που έλεγε και η Αμαλία στο Παρά Πέντε! Οι ιστότοποι Reddit και 4Chan δημοσίευσαν το Σάββατο τις φωτογραφίες που εκλάπησαν από χάκερς, αλλά και αυτή τη φορά πολλά sites περιορίστηκαν στο να γράψουν την είδηση και αρνήθηκαν να αναδημοσιεύσουν το υλικό.

Διαβάσαμε μάλιστα ακόμα και τη φράση ότι ... «μόνο αν δουλεύεις στην πορνο-βιομηχανία αυτές οι εικόνες θα σε ικανοποιήσουν δεόντως»... Ανάμεσα στις διάσημες το μοντέλο Emily Ratajkowski, η Rihanna και η Kim Kardashian (που όσο να πεις τις έχουμε δει γυμνές και σε κοινωνικές εκδηλώσεις) και η Vanessa Hudgens (που οι φωτογραφίες της ήταν και οι πιο ακατάλληλες). Οι φωτογραφίες εδώ είναι μακράν οι πιο light όσων κυκλοφόρησαν! Να θυμίσουμε ότι οι χάκερς απειλούν ότι έχουν στην κατοχή τους και βίντεο από τα κινητά. Μα τι κάνει αυτό το FBI;

Στο ίδιο... κλίμα διάβασε επίσης:

Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό

Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον

Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό

X.T.