Ολόγυμνοι κτηνίατροι: «Τα πέταξαν» για τα ζώα

22.09.2014
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα... θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της εν λόγω φωτογράφησης ... Αυτοί οι φοιτητές κτηνιατρικής από τη μακρινή Αυστραλία μάς άφησαν με το στόμα ανοικτό! Προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για το φετινό τους χορό γδύθηκαν - τελείως - και φωτογραφήθηκαν για καυτό ημερολόγιο αλά Πιρέλι... Οι μαθητές από το Πανεπιστήμιο Τζέιμς Κουκ, στην Αυστραλία, πόζαραν σε ένα αγρόκτημα ολόγυμνοι στις συμφοιτήτριές τους Angela Davey και Sylvia Wood. «Όταν είπαμε στην τάξη πόσα χρήματα μπορούμε να μαζέψουμε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα χρήματα είναι πολλά και δεν πρόκειται για κάποιο... αστείο» δήλωσε ένας από τους φοιτητές της φωτογράφησης. Το ημερολόγιο ονομάστηκε «Ακάλυπτοι Κτηνίατροι» (Vets Uncovered) και αναμένεται να αποφέρει στα ταμεία τους περίπου 40.000 δολάρια, ενώ συμφώνησαν να παραχωρήσουν το 10 % των κερδών στην πυροσβεστική υπηρεσία ... που μάλλον σπεύδει όταν τα ζωάκια έχουν πρόβλημα! Θέλεις να συνδράμεις; Κλικ εδώ www.vetsuncovered.com Χ.Τ.

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα... θα έπρεπε να είναι ο τίτλος της εν λόγω φωτογράφησης ... Αυτοί οι φοιτητές κτηνιατρικής από τη μακρινή Αυστραλία μάς άφησαν με το στόμα ανοικτό! Προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για το φετινό τους χορό γδύθηκαν - τελείως - και φωτογραφήθηκαν για καυτό ημερολόγιο αλά Πιρέλι...

Οι μαθητές από το Πανεπιστήμιο Τζέιμς Κουκ, στην Αυστραλία, πόζαραν σε ένα αγρόκτημα ολόγυμνοι στις συμφοιτήτριές τους Angela Davey και Sylvia Wood. «Όταν είπαμε στην τάξη πόσα χρήματα μπορούμε να μαζέψουμε, όλοι συνειδητοποίησαν πως τα χρήματα είναι πολλά και δεν πρόκειται για κάποιο... αστείο» δήλωσε ένας από τους φοιτητές της φωτογράφησης.

Το ημερολόγιο ονομάστηκε «Ακάλυπτοι Κτηνίατροι» (Vets Uncovered) και αναμένεται να αποφέρει στα ταμεία τους περίπου 40.000 δολάρια, ενώ συμφώνησαν να παραχωρήσουν το 10 % των κερδών στην πυροσβεστική υπηρεσία ... που μάλλον σπεύδει όταν τα ζωάκια έχουν πρόβλημα!

Χ.Τ.