Η γυναίκα με τα τρία στήθη (tragic + ψέμα)!

22.09.2014
Στην ταινία «Total Recall» με τον Σβαρτζενέκερ, που είχε βγει στις αίθουσες το 1999, είχαμε δει μια γυναίκα με τρία στήθη σε ένα πορνείο άλλου πλανήτη. Η ταινία έγινε πραγματικότητα όταν είδαμε τις selfies μιας 21χρονης που υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής... ενός ακόμη μαστού. Δύο και ένα ίσον τρία! Αν οι φωτογραφίες είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας είναι υπό εξέταση ... ο λόγος για την 21χρονη μασέρ Τζασμίν Τριντεβίλ (Jasmine Tridevil - μάλλον ψευδώνυμο) από τη Φλόριντα που στη σελίδα της στο Facebook, υποστηρίζει πως είδε και αποείδε να βρει χειρουργό να της κάνει την επέμβαση ... αλλά επιτέλους τα κατάφερε και απέκτησε τρία στήθη. Η επέμβαση - αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς της Τζασμίν - κόστισε 20.000 δολάρια και περιελάμβανε την εισαγωγή ενθέματος σιλικόνης και την εμφύτευση θηλής, γύρω από την οποία έκανε τατουάζ για να ομοιάζει με πραγματική θηλή. Και εκεί που αναρωτηθήκαμε για ποιον διεστραμμένο λόγο έκανε αυτό το πράγμα στον εαυτό της ... καταλάβαμε ότι στόχος της να προβληθεί από το ΜΤV. Εμείς πάντως να σημειωθεί ότι δεν την πιστεύουμε με τίποτα... Εμείς θυμηθήκαμε άλλη μία γυναίκα με τρία στήθη... Χ.Τ.

Στην ταινία «Total Recall» με τον Σβαρτζενέκερ, που είχε βγει στις αίθουσες το 1999, είχαμε δει μια γυναίκα με τρία στήθη σε ένα πορνείο άλλου πλανήτη.

Η ταινία έγινε πραγματικότητα όταν είδαμε τις selfies μιας 21χρονης που υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής... ενός ακόμη μαστού. Δύο και ένα ίσον τρία! Αν οι φωτογραφίες είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας είναι υπό εξέταση ... ο λόγος για την 21χρονη μασέρ Τζασμίν Τριντεβίλ (Jasmine Tridevil - μάλλον ψευδώνυμο) από τη Φλόριντα που στη σελίδα της στο Facebook, υποστηρίζει πως είδε και αποείδε να βρει χειρουργό να της κάνει την επέμβαση ... αλλά επιτέλους τα κατάφερε και απέκτησε τρία στήθη.

Η επέμβαση - αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς της Τζασμίν - κόστισε 20.000 δολάρια και περιελάμβανε την εισαγωγή ενθέματος σιλικόνης και την εμφύτευση θηλής, γύρω από την οποία έκανε τατουάζ για να ομοιάζει με πραγματική θηλή. Και εκεί που αναρωτηθήκαμε για ποιον διεστραμμένο λόγο έκανε αυτό το πράγμα στον εαυτό της ... καταλάβαμε ότι στόχος της να προβληθεί από το ΜΤV. Εμείς πάντως να σημειωθεί ότι δεν την πιστεύουμε με τίποτα...

Εμείς θυμηθήκαμε άλλη μία γυναίκα με τρία στήθη...

Χ.Τ.