Οι anchor-women των Γυμνών Νέων κάνουν τα πάντα!

23.09.2014
Παίρνουν συνεντεύξεις, κάνουν αφιερώματα, συντονίζουν πολιτικές συζητήσεις, πέφτουν από αεροπλάνα, κάνουν γιόγκα, λένε τον καιρό, κάνουν αθλητικές προβλέψεις ... και όλα αυτά χωρίς ρούχα! Οι ancor-women των «Naked News» τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Τα Γυμνά Νέα έχουν τη βάση τους στο Τορόντο του Οντάριο και το σλόγκαν τους είναι «Το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να κρύψει» (Naked News, the program with nothing to hide). Με μια συνδρομή οι χρήστες βλέπουν αποκλειστικό πρόγραμμα με καθημερινές 25άλεπτες εκπομπές και κανονικά ρεπορτάζ, μόνο που οι παρουσιάστριες κάνουν ... γυμνισμό. Φυσικά ο κράχτης του προγράμματος είναι οι ... δημοσιογράφοι. Για να κάνεις αίτηση στα Naked Νews πρέπει να είσαι γυναίκα, καλλίγραμμη, με θάρρος, θράσσος και ευφράδεια ... και να κάνεις αξιοπρεπές στριπτίζ. Δεν ξέρουμε αν έχουν τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Στο site nakednews.com τα κορίτσια-«δημοσιογράφοι» διαφημίζονται στις δικές τους σελίδες με ολόσωμες φωτογραφίες. Οι τωρινές εργαζόμενες στη σκληρή κονίστρα της δημοσιογραφίας είναι οι εικονιζόμενες: Rachelle Wilde, Katherine Curtis, Eila Adams, Whitney St. John, Peyton Priestly, Natasha Olenski. Υπόψη, στα Naked News κάνουν και γυμνή γιόγκα ! Χ.Τ.

Παίρνουν συνεντεύξεις, κάνουν αφιερώματα, συντονίζουν πολιτικές συζητήσεις, πέφτουν από αεροπλάνα, κάνουν γιόγκα, λένε τον καιρό, κάνουν αθλητικές προβλέψεις ... και όλα αυτά χωρίς ρούχα! Οι ancor-women των «Naked News» τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Τα Γυμνά Νέα έχουν τη βάση τους στο Τορόντο του Οντάριο και το σλόγκαν τους είναι «Το πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να κρύψει» (Naked News, the program with nothing to hide). Με μια συνδρομή οι χρήστες βλέπουν αποκλειστικό πρόγραμμα με καθημερινές 25άλεπτες εκπομπές και κανονικά ρεπορτάζ, μόνο που οι παρουσιάστριες κάνουν ... γυμνισμό.

Φυσικά ο κράχτης του προγράμματος είναι οι ... δημοσιογράφοι. Για να κάνεις αίτηση στα Naked Νews πρέπει να είσαι γυναίκα, καλλίγραμμη, με θάρρος, θράσσος και ευφράδεια ... και να κάνεις αξιοπρεπές στριπτίζ. Δεν ξέρουμε αν έχουν τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Στο site nakednews.com τα κορίτσια-«δημοσιογράφοι» διαφημίζονται στις δικές τους σελίδες με ολόσωμες φωτογραφίες. Οι τωρινές εργαζόμενες στη σκληρή κονίστρα της δημοσιογραφίας είναι οι εικονιζόμενες: Rachelle Wilde, Katherine Curtis, Eila Adams, Whitney St. John, Peyton Priestly, Natasha Olenski.

Στα Naked News κάνουν και γυμνή γιόγκα !

Χ.Τ.