Σέξι Ουκρανή πολιτικός το νέο θύμα των χάκερς!

25.09.2014
Με τόσες διαρροές, κάπου έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε ότι έχουμε το πιο βαρετό κινητό του κόσμου όλου. Ανάμεσα στα δεκάδες κινητά που χάκεψαν από το iCloud οι μικροί ηδονοβλεψίες της τεχνολογίας είναι και αυτό της Ουκρανής πολιτικού Olga Lyulchak. Οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μαζί με εκείνες μοντέλων, ηθοποιών και τραγουδιστριών διεθνούς φήμης που δημιούργησαν σάλο τον τελευταίο μήνα! Τι δήλωσε η νεαρή πολιτικός, που από ότι φαίνεται έχει περίσσια αυτοπεποίθησης; «Οι γυμνές μου φωτογραφίες διέρρευσαν online, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει γιατί είναι ... τέχνη». Μέχρι και με τον Βαν Γκογκ συνέκρινε τις φωτογραφίες της η 30χρονη Όλγκα που έχει προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της στους πολιτικούς κύκλους της Ουκρανίας. Καθόλου δεν πτοείται η σέξι πολιτικός, η οποία δίνει θάρρος σε όλα τα θύματα των διαρροών λέγοντας ότι στην εποχή μας, μια γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή... είναι καθαρή τέχνη! Χ.Τ. Στο ίδιο... κλίμα διάβασε επίσης: OMG - Νέα διαρροή από διάσημα κινητά! Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό

Με τόσες διαρροές, κάπου έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε ότι έχουμε το πιο βαρετό κινητό του κόσμου όλου. Ανάμεσα στα δεκάδες κινητά που χάκεψαν από το iCloud οι μικροί ηδονοβλεψίες της τεχνολογίας είναι και αυτό της Ουκρανής πολιτικού Olga Lyulchak.

Οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μαζί με εκείνες μοντέλων, ηθοποιών και τραγουδιστριών διεθνούς φήμης που δημιούργησαν σάλο τον τελευταίο μήνα! Τι δήλωσε η νεαρή πολιτικός, που από ότι φαίνεται έχει περίσσια αυτοπεποίθησης; «Οι γυμνές μου φωτογραφίες διέρρευσαν online, αλλά καθόλου δεν με νοιάζει γιατί είναι ... τέχνη».

Μέχρι και με τον Βαν Γκογκ συνέκρινε τις φωτογραφίες της η 30χρονη Όλγκα που έχει προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της στους πολιτικούς κύκλους της Ουκρανίας. Καθόλου δεν πτοείται η σέξι πολιτικός, η οποία δίνει θάρρος σε όλα τα θύματα των διαρροών λέγοντας ότι στην εποχή μας, μια γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή... είναι καθαρή τέχνη!

Χ.Τ.

Στο ίδιο... κλίμα διάβασε επίσης:

OMG - Νέα διαρροή από διάσημα κινητά!

Τζένι ΜακΚάρθι: Με άσχημους άντρες οι εικόνες από το κινητό

Οι γυμνές φωτογραφίες από το κινητό της Κέιτ Άπτον

Μηχανή του σεξ η Ολίβια Μουν στις εικόνες από το κινητό