Σίσσυ Καλλίνη: Πώς βίωσε η ίδια την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

26.09.2024
Σίσσυ Καλλίνη: Πώς βίωσε η ίδια την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο
Papadakis Press
Μέσα στο Ηρώδειο ήταν χθες η δημοσιογράφος

Έζησε από κοντά τη σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε μόλις το τρίτο τραγούδι της μεγάλης επετειακής της συναυλίας.

Μια κατάρρευση που πάγωσε το πανελλήνιο και που οδήγησε τη μεγάλη ερμηνέυτρια στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Σίσσυ Καλλίνη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που άζησαν όλοι παρακολουθώντας από κοντά αυτές τις στιγμές.

«Όταν έγραψα στο story μου ιστορική στιγμή, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Ήταν πολύ έντονη στιγμή, σοκαριστική. Είναι πολύ έντονο να βλέπεις την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σε έναν τέτοιο ιστορικό χώρο. Ήταν πολύ ψηλά το συναίσθημα κι η ενέργεια. Όπως είπατε στο τρίτο τραγούδι…

Σε συνέπαιρνε τόσο πολύ το συναίσθημα να ακούς τη Μαρινέλλα A capella στο κατάμεστο Ηρώδειο, που δεν δώσαμε σημασία. Ίσως το καλωσόρισμα ήταν λίγο πιο τρακαρισμένη, οπότε θεωρήσαμε ότι ήταν η συγκίνηση της στιγμής. Έγιναν κι όλα αυτά με αυτήν την παραφιλολογία και μπορεί να ήταν φορτισμένη. Μετά στο τρίτο τραγούδι συνέβη αυτό που όλοι είδαμε» ανέφερε η Σίσσυ Καλλίνη μιλώντας στο Breakfast@star

«Ήμουν στο άνω διάζωμα, αλλά ακριβώς μπροστά από τη σκηνή. Η ορατότητα είναι θεατρική κι έχεις επαφή με τον καλλιτέχνη. Είναι ακριβώς αυτό που είδατε. Το να περιγράφεις την αδύναμη στιγμή μίας γυναίκας, ανεξάρτητα από το μεγαλείο το καλλιτεχνικό, δεν είναι ότι θα δώσει κάτι στο ρεπορτάζ. Κατόπιν μάθαμε κι εμείς ότι είχε μία δυσφορία. Υπήρχε μία απόλυτη σιωπή και μετά το κοινό ξέσπασε σε χειροκρότημα δύο φορές με πολύ σεβασμό. Σε 10 με 25 λεπτά βγήκε η ανακοίνωση»

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 23:14