Οι Μίντλετον εξαργυρώνουν τον πριγκιπικό γάμο

02.02.2011
Μπορεί ο Γουίλιαμ (William) να ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του στον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), φαίνεται όμως ότι κα τα πεθερικά του σκέφτονται κάτι ανάλογο.


Μπορεί ο Γουίλιαμ (William) να ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του στον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), φαίνεται όμως ότι κα τα πεθερικά του σκέφτονται κάτι ανάλογο.

Οι πληροφορίες έρχονται –έμμεσα- από την επίσημη σελίδα της οικογενειακής επιχείρησης "Party Pieces" στο Facebook και αναφέρουν ότι η εταιρεία πρόκειται σύντομα να διακινήσει εμπορεύματα με "θέμα τον πριγκιπικό γάμο".

Αν κάτι τέτοιο βέβαια, τελικά προκύψει αληθές, αφενός θα είναι η πρώτη φορά που ο Μάικ (Mike) και η Κάρολ (Carole) Μίντλετον (Middleton) θα επωφεληθούν με κάποιον τρόπο από την είσοδο της κόρης τους στη βασιλική οικογένεια, αφετέρου είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτή την τελευταία -τη βασιλική οικογένεια δηλαδή- δεν θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Στη σελίδα της εταιρείας, λοιπόν, κάποιοι σπουδαστές βρετανικού σχολείου στη Σουηδία ρώτησαν αν αναμένεται να υπάρξουν προϊόντα με θέμα τον γάμο τους επόμενους μήνες γιατί ετοιμάζουν "ημέρα βασιλικού γάμου" τον Απρίλιο και θα ήθελαν να ξέρουν.

"Βεβαίως και θα προτίνουμε μερικά παραδοσιακά, αφιερωματικά πάρτι, τα οποία όμως θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος Φεβρουαρίου", απάντησε άμεσα κάποιος εκ μέρους της εταιρείας.

Οι Μίντλετον ήδη πουλούν μερικά προϊόντα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της ερχόμενης άνοιξης, έχουν όμως αποφύγει διακριτικά να συνδέσουν την οποιαδήποτε κίνηση με τον γάμο της κόρης τους.

Όπως είναι φυσικό, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν είναι να υπονοηθεί με τον όποιο τρόπο ότι προσπαθούν να εξαργυρώσουν τα πριγκιπικά στεφανώματα.

Ωστόσο, οι Μίντλετον είναι πάνω από όλα επιχειρηματίες και δεν μπορούν να αγνοήσουν το γεγονός ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της κόρης τους με τον δεύτερο στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο είδαν τις επισκέψεις του σάιτ τους να πολλαπλασιάζονται με φρενήρεις ρυθμούς.

Επίσημα, εκπρόσωπος της οικογένειας αρνήθηκε την οποιαδήποτε τέτοια κίνηση από πλευράς των Μίντλετον, αλλά όλα μπροστά μας τα έχουμε έτσι και αλλιώς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα