Ποιός θα παντρέψει τους πρίγκιπες;

15.02.2011
Ο γάμος της χρονιάς –ή μάλλον της δεκαετίας- είναι περίπου δύο μήνες μακριά και σιγά σιγά τακτοποιούνται όλες οι μεγαλύτερες ή μικρότερες λεπτομέρειες.


Ο γάμος της χρονιάς –ή μάλλον της δεκαετίας- είναι περίπου δύο μήνες μακριά και σιγά σιγά τακτοποιούνται όλες οι μεγαλύτερες ή μικρότερες λεπτομέρειες.

Ένα από τα ζητήματα που ήταν ανοιχτά αφορούσε στους κουμπάρους του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate), αν και τα στοιχήματα έπεφταν πάνω στα "φαβορί" που ουσιαστικά "έτρεχαν χωρίς αντιπάλους".

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες, δίπλα στον γαμπρό θα σταθεί ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι (Harry) ενώ στο πλευρό της νύφης θα δούμε τη μικρότερη αδελφή της Φιλίπα Μίντλετον (Philipa Middleton), γνωστή και ως Πίπα (Pipa).

Όπως φαίνεται ο πριγκιπικός γάμος θα είναι μια καθαρά οικογενειακή υπόθεση, όπως φυσικά ήταν και αναμενόμενο.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης και τα ονόματα από τα παρανυμφάκια, τα οποία είναι παιδιά συγγενών, ηλικίας από 3 έως 10 ετών. Έτσι, πίσω από τη νύφη θα βαδίσουν η λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ (Lady Louise Windsor), η 7χρονη κόρη του πρίγκιπα Έντουαρντ (Prince Edward) και μικρότερη εγγονή της βασίλισσας, η αξιότιμη Μαργαρίτα Άρμστρονγκ-Τζόουνς (Honorable Margarita Armstrong-Jones), η 8χρονη κόρη του υποκόμη Λίνλεϊ (Viscount Linley) και εγγονή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας (princess Margaret) και οι μόλις 3 ετών δεσποινίδες Γκρέις βαν Κούτσεμ (Miss Grace van Cutsem) –βαφτισιμιά του Γουίλιαμ- και Ελάιζα Λόπες (Eliza Lopes), εγγονή της Καμίλα (Camilla).

Τα αγοράκια της παρέας θα είναι ο 10χρονος Μπίλι Λάουδερ Πίνκερτον (Billy Lowther-Pinkerton) και o 8χρονος Τομ Πέτιφερ (Tom Pettifer), ο οποίος είναι επίσης βαφτισιμιός του γαμπρού.

Με αυτές τις πληροφορίες καλύπτεται ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο στο "φλέγον" ζήτημα του επικείμενου πριγκιπικού γάμου, ενώ το τεράστιο ερωτηματικό παραμένει και αφορά –φυσικά- στο νυφικό. Αυτό, η Κέιτ φροντίζει να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την κατάλληλη στιγμή, ενώ αυτές τις μέρες, οι φήμες θέλουν τη μέλλουσα πριγκίπισα να περιμένει και τις στυλιστικές προτάσεις της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) για τη μεγάλη της μέρα. Λες;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα