Για τρίτο γάμο πάει ο "άτακτος" αδελφός της Νταϊάνα

16.02.2011
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ (earl Charles Spencer) θα φορέσει το τρίτο στεφάνι στις 18 Ιουνίου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες, ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ (earl Charles Spencer) θα φορέσει το τρίτο στεφάνι στις 18 Ιουνίου.

Γνωστός για την αστάθεια του χαρακτήρα –όσον αφορά στα συναισθηματικά- ο 46χρονος αδελφός της Νταϊάνα (Diana) είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο πρόταση γάμου σε μια αριστοκράτισσα χήρα ονόματι Μπιάνκα, Λαίδη Έλιοτ (Bianca, Lady Eliot).

Τον Σεπτέμβριο διέλυσε τον αρραβώνα και τέσσερις μήνες μετά ανακοινώνει νέο αρραβώνα, αλλά και ημερομηνία γάμου με την 38χρονη Καναδή διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών Κάρεν Γκόρντον (Karen Gordon).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί με μια ιδιωτική τελετή στον οίκο Άλθορπ των Σπένσερ στο Νορθάμπτονσαϊρ. Εκεί, και συγκεκριμένα στο νησί της λίμνης που βρίσκεται μέσα στο κτήμα είναι θαμμένη και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα αδελφή του.

Από τη χρονική στιγμή της ανακοίνωσης προκύπτει λογικά ότι η μέλλουσα κόμισα Σπένσερ –και πρώην μοντέλο στο επάγγελμα- θα είναι καλεσμένη στον επικείμενο γάμο του Γουίλιαμ (William) ως μέλλος της οικογένειας.

Η κυρία Γκόρντον είναι κόρη ενός αγροφύλακα και παράτησε το κολλέγιο για να γίνει μοντέλο. Σε ηλικία 21ός ετών και ενώ εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο "Four Seasons" του Τορόντο γνώρισε τον παραγωγό Μαρκ Γκόρντον (Mark Gordon) τον οποίο και παντρεύτηκε το 1997.

Η συνέχεια ήταν… λαμπρή για το ζευγάρι με τον Γκόρντον να κάνει την παραγωγή στην "Η Διάσωση Του Στρατιώτη Ράιαν" και αμέσως μετά να υπογράφει το τηλεοπτικό "χρυσορυχείο" –όπως προέκυψε στη συνέχεια- "Grey’s Anatomy".

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες -12 και 8 χρονών σήμερα- και χώρισε το 2003. Λέγεται ότι τις £800.000 (€950.000) που πήρε από το διαζύγιό της, η Κάρεν το πρόσφερε στη φιλανθρωπική οργάνωση υπέρ των ορφανών "Whole Child International".

Από την άλλη πλευρά, ο κόμης Σπένσερ χώρισε την πρώτη του γυναίκα -το μοντέλο Βικτόρια Λόκγουντ (Victoria Lockwood) από τη Νότια Αφρική- το 1997 ύστερα από 8 χρόνια γάμου και κάτω από άσχημες συνθήκες που ήθελαν εκείνον να την απατά και εκείνη να βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό της.

Ξαναπαντρεύτηκε το 2001 και έκανε δύο παιδιά με την Κάρολαϊν Φρόιντ (Caroline Freud). Χώρισε όμως το 2006, όταν το μικρότερο παιδί ήταν μόλις 4 μηνών. Σημειώνουμε ότι ο Τσαρλς Σπένσερ έχει ακόμη τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 16, 18 (δίδυμα) και 20 χρονών.

Μετά ήρθε η σχέση με την αμερικανίδα δημοσιογράφο Κολίν Σάλιβαν (Coleen Sullivan), την οποία όμως παράτησε 18 μήνες αργότερα όταν γνώρισε την Μπιάνκα Έλιοτ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Και καλά στέφανα...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα