Το μυστικό του νυφικού της Κέιτ

24.02.2011
Ένα είναι το θέμα που απασχολεί πια όσους ασχολούνται με τον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου και γίνεται ολοένα και πιο έντονο καθώς οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για το "ποιός θα ντύσει τη νύφη".


Ένα είναι το θέμα που απασχολεί πια όσους ασχολούνται με τον πριγκιπικό γάμο του Απριλίου και γίνεται ολοένα και πιο έντονο καθώς οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για το "ποιός θα ντύσει τη νύφη".

Αρκετά ζητήματα σχετικά με τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχουν ανακοινωθεί επίσημα –όπως π.χ. ότι κουμπάροι θα είναι τα αδέλφια του ζεύγους πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) και Πίπα Μίντλετον (Pipa Middleton)- ή έχουν διαρρεύσει –όπως π.χ. ποιοι θα λάβουν το πολυπόθητο προσκλητήριο και ποιοι όχι.

Το θέμα όμως του νυφικού παραμένει ένα μυστήριο. Και το παράδοξο είναι ότι ενώ δεν υπάρχει καμία νύξη ως προς το ποιος θα το υπογράψει τελικά, έχουμε σχεδιαστές που αποκαλύπτουν ότι "δεν είναι εκείνοι οι εκλεκτοί".

Στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η εκκεντρική ιέρεια της πανκ Βίβιεν Γουέστγουντ (Vivien Westwood) αλλά και ο Κρίστοφερ Μπέιλι (Christopher Bailey) του οίκου Burberry ομολόγησαν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να σχεδιάσουν το νυφικό της μέλλουσας πριγκίπισσας (!).

Περίπου 70 μέρες μένουν μέχρι τις 29 Απριλίου και δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να καταφέρει τελικά να αιφνιδιάσει τον αγαπημένο της, μην επιτρέποντας να διαρρεύσει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια για το νυφικό της.

Το βασικό κλειδί σε όλη αυτή την ιστορία φυσικά είναι ο ίδιος ο "εκλεκτός". Αν εκείνος αντισταθεί μέχρι το τέλος στην πρόκληση του να κομπάσει –έστω και σε κάποιον κολλητό του- για την τιμή που του έλαχε, τότε όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Αν όχι… τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Στο μεταξύ, η Καρολάιν Ρας (Caroline Rush), διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας το οποίο διοργανώνει και την εβδομάδα μόδας δηλώνει επίσης άγνοια επί του θέματος εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα της η Κέιτ να έχει επιλέξει βρετανό σχεδιαστή.

Ανάμεσα στα διάφορα που έχουν ακουστεί σχετικά με την ταυτότητα του σχεδιαστή ξεχωρίζουμε τις αναφορές που είχαν γίνει για τον Μπρους Όλντφιλντ (Bruce Oldfield), στον οποίο είχε αδυναμία η πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Diana).

Οι μητέρα και αδελφή της Κέιτ, Κάρολ και Πίπα Μίντλετον (Carole and Pippa Middleton) είχαν φωτογραφηθεί βγαίνοντας από το ατελιέ του και οι φήμες πήραν φωτιά. Τελικά όμως στη συνέχεια ξεφούσκωσαν.

Η επίσημη θέση του παλατιού στο ζήτημα είναι ότι "η επιλογή του σχεδιαστή για το νυφικό της είναι προσωπικό θέμα της Κέιτ Μίντλετον και όχι επίσημο για να συζητείται από του εκπροσώπους της μοναρχίας".

Τέλος, και αναμένοντας τον πολυσυζητημένο υψηλό γάμο, τα κανάλια Lifetime και Hallmark ανακοίνωσαν επίσημα ότι ετοιμάζουν παραγωγές σχετικά με την ιστορία αγάπης των δύο νεαρών παιδιών που έχει τελικά αίσιο τέλος.

Η ταινία του Lifetime έχει τίτλο "William & Kate" και έχει ήδη βρει τους πρωταγωνιστές της, ενώ του Hallmark, με τίτλο " William & Kate: A Royal Love Story" ακόμη ψάχνει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα