Η Κέιτ και το κλάμα του χωρισμού!

24.03.2011
Και κλάμα η κυρία! Κάπως έτσι μπορούν να περιγραφούν οι στιγμές που έζησε η μέλλουσα πριγκίπισσα το διάστημα που παρέμενε χωρισμένη από το μέλλοντα σύζυγό της, πρίγκηπα Γουίλιαμ.

Και κλάμα η κυρία! Κάπως έτσι μπορούν να περιγραφούν οι στιγμές που έζησε η μέλλουσα πριγκίπισσα το διάστημα που παρέμενε χωρισμένη από το μέλλοντα σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και την ταινία που γυρίστηκε με αφορμή το βασιλικό ειδύλλιο, η οποία υποτίθεται πως περιγράφει τη ζωή του ζευγαριού από τη στιγμή που γνωρίστηκαν μέχρι και σήμερα.

Η ταινία, μια παραγωγή του καναλιού "Lifetime", θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 18 Απριλίου, 10 ημέρες σχεδόν πριν το γάμο του πρίγκιπα με την επί πολλά χρόνια αγαπημένη του.

Σε μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή, υποτίθεται πως η 29χρονη Κέιτ ρίχνει το κλάμα της ζωής της στην μπανιέρα του σπιτιού της κρατώντας στα χέρια ένα ποτήρι κρασί. Φυσικά, η ταινία στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα αλλά με μια δόση υπερβολής και το εν λόγω σκηνικό μάλλον μας πηγαίνει πίσω στο 2007, όταν ο Γουίλιαμ είχε χωρίσει την Κέιτ και η μέλλουσα πριγκίπισσα δεν μπορούσε να αντέξει το χωρισμό.

Η βρετανικής καταγωγής ηθοποιός Καμίλα Λάντιγκτον (Camilla Luddington) είναι 27 ετών και θα ενσαρκώσει την Κέιτ ενώ τον πρίγκηπα θα υποδυθεί ο Νεοζηλανδός Νίκο (Nico Evers-Swindell).

Η ταινία εστιάζει σε διάφορα σημαντικά σημεία της γνωριμίας των δύο νέων και μια χαρακτηριστική ατάκα είναι εκείνη της υποτιθέμενης Κέιτ που τονίζει στο Γουίλιαμ πως εκείνη αγαπά αυτό που κανείς δεν γνωρίζει για εκείνον.

Στην ταινία υπάρχει ακόμα ένα αξιοπερίεργο: κανείς από τους ηθοποιούς δεν έχει βρετανική προφορά. Σε μία από τις σκηνές, η Μίντλετον μιλά με την κολλητή της και αναφέρεται στο Γουίλιαμ σαν να είναι ένας οποιοδήποτε άντρας ενώ εκείνη της θυμίζει πως Ο Γουίλιαμ είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας.

Σε ένα ακόμα στιγμιότυπο (μην χάσεις και το βίντεο στο τέλος του άρθρου) ο Γουίλιαμ λέει στην Κέιτ πως θέλει να κρατήσει τη σχέση τους μυστική ενώ τους βλέπουμε μαζί και στο κρεβάτι αλλά με τα ρούχα τους!

Ο 31χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Γουίλιαμ τονίζει τη δική του οπτική και το πώς πιστεύει ότι ο πρίγκιπας παλεύει να ζει σαν φυσιολογικός άνθρωπος αλλά και τις θυσίες που πρέπει να κάνει ενώ η Λάντιγκτον που υποδύεται την Κέιτ, τονίζει πως η ταινία θα αγγίξει την καρδιά των ρομαντικών τηλεθεατών!

Κατερίνα Πατούλια