Πανικό έσπειρε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε γήπεδο του γκολφ

22.05.2012
Φωτιές άναψε πάλι η πριγκίπισσα της ποπ η οποία δείχνει πως έχει πάρει φόρα και δεν βλέπει κανέναν μπροστά της.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια μέχρι την ολοκληρωτική της κατάρρευση το 2008 και φυσικά μετά από αυτή.

Ωστόσο, η 30χρονη σταρ δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο αρραβωνιαστικός της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), ο οποίος είναι ο φύλακάς άγγελός της.

Ο 41χρονος πρώην μάνατζερ και νυν συν-κηδεμόνας (μαζί με τον πατέρα της) της Σπίαρς κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την καλή του να βρει τη δύναμή της και να προχωρήσει με το κεφάλι ψηλά.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, λέγεται ότι ο Τζέισον έβαλε την Μπρίτνεϊ να ξεκινήσει μαθήματα γκολφ, θεωρώντας ότι αυτό θα την βοηθούσε να χαλαρώσει.

Και πράγματι, μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει όντως, όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τους συναθλητές της σταρ, οι οποίοι λέγεται ότι μπαίνουν στο γήπεδο με… κράνος.

Είναι λίγο… άτσαλη –για να μην πούμε ανεπίδεκτη μαθήσεως η Μπρίτνεϊ- και εκτός του ότι πετάει το μπαλάκι όπου λάχει, όταν τα "παίρνει κρανίο" εκσφενδονίζει το μπαστούνι και… όποιον πάρει ο χάρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "The Sun", μαζί με τη Σπίαρς μαθαίνουν γκολφ και οι δυο γιοι της, ο 6χρονος Σον Πρέστον (Sean Preston) και ο 5χρονος Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James) –και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν γιατί έτσι όπως πάει η Μπρίτνεϊ, θα παίζει μόνη της γκολφάκι. Δεν θα έχει αφήσει κανέναν όρθιο.

Κατά τα άλλα, η Μπρίτνεϊ έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της καθώς δέχτηκε την πρόταση του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και θα καθίσει δίπλα στον ίδιο, τον Λ. Α. Ριντ (L.A. Reid) και την Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) στην αμερικανική εκδοχή του "X Factor".

Όμως από πολλούς αμφισβητείται το κατά πόσο είναι έτοιμη η Σπίαρς για ένα τέτοιο βάρος. Τα ματωμένα νύχια της στην πρόσφατη επίσημη παρουσίαση πάντως δεν βοήθησαν καθόλου.

Ειδικά αφιερωμένο, λοιπόν, ένα παλιό τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που ταιριάζει "γάντι" στην περίσταση. "Oops, I did it again" τραγουδά η πριγκίπισσα της ποπ και… το εννοεί!