Επιτέλους παντρεύτηκε την καλή της η Σίνθια

29.05.2012
Ύστερα από 8 χρόνια σχέσης και ένα παιδί μαζί, η Μιράντα (Miranda) του "Sex and the city" αποκατέστησε την καλή της, με παπά και με κουμπάρο. Να ζήσουν τα κορίτσια!


Φορώντας ένα νυφικό δια χειρός Καρολίνα Χερέρα (Carolina Herrera) η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni) σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν και από τον εκπρόσωπο της 46χρονης ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε στο περιοδικό People ότι "Η Σίνθια Νίξον και η σύντροφός της, Κριστίν Μαρινόνι, παντρεύτηκαν νόμιμα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης", χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο μαζί, τον Μαξ Έλινγκτον Νίξον-Μαρινόνι (Max Ellington Nixon-Marinoni), τον οποίο γέννησε η 45χρονη Κριστίν πριν από 15 μήνες. Πληροφορίες για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα.

Η Σίνθια έχει ακόμη δύο παιδιά, την 161χρονη Σαμάνθα (Samantha) και τον 10χρονο Τσαρλς (Charles) από τη 15χρονη σχέση της με τον φωτογράφο Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes), η οποία έληξε το 2003.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2002, έγιναν ζευγάρι δύο χρόνια αργότερα και αρραβωνιάστηκαν το 2009.

Ζωή Κίττα