Η Μπρίτνεϊ τα βρόντηξε κιόλας από το X Factor;

25.05.2012
Ιδιαίτερα επεισοδιακή για την πριγκίπισσα της ποπ ήταν η πρώτη μέρα των ακροάσεων στο γνωστό τάλεντ σόου, την οποία φήμες θέλουν να μην ολοκληρώθηκε ποτέ!

Σάλος προκλήθηκε σήμερα από δημοσιεύματα που ήθελαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) να άφησε σύξυλους όλους όσους συμμετείχαν –με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- στην πρώτη οντισιόν του X Factor καθώς λέγεται ότι ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη σηκώθηκε και έφυγε από την θέση της στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, αυτόπτης μάρτυρας μετάφερε ότι η 30χρονη πριγκίπισσα της ποπ θεώρησε ότι μια από τις διαγωνιζόμενες "σκότωσε" το τραγούδι της "Hold It Against Me" που είχε επιλέξει να τραγουδήσει, εκνευρίστηκε αφόρητα και μην αντέχοντας άλλο… την έκανε!

Τα λεγόμενα του μάρτυρα συνυπογράφει και το TMZ προσθέτοντας δύο ακόμη στοιχεία.

Σύμφωνα με αυτά, την Μπρίτνεϊ συνόδευσε εκτός σκηνής πανταχού παρών αρραβωνιαστικός της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) ενώ για τις τέσσερις ερμηνείες υποψηφίων που ακολούθησαν το περιστατικό, η θέση της Σπίαρς στην κριτική επιτροπή παρέμενε κενή.

Την ώρα που υποτίθεται ότι εκτυλισσόταν το γεγονός, η Μπρίτνεϊ τιτίβισε ένα σχόλιο για τα ταλέντα του Τέξας, όπου γινόταν η ακρόαση και λίγο αργότερα απάντησε στις κακές γλώσσες που την παρουσίαζαν ως "λιποτάκτη".

"Το Τέξας έχει πολύ ταλέντο –πραγματικά! Λατρεύω τις ακροάσεις @TheXFactorUSA μέχρι στιγμής. (στο X Factor)", έγραψε με νόημα η Σπίαρς αρχικά.

"Η Μπρίτνεϊ το σκάει; LOL (σ.σ.: τρελά γέλια) Απλά έκανα ένα μικρό διάλλειμα παιδιά. Περνάω υπέροχα", έγραψε στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ με στόχο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ό,τι και να συνέβη στην πραγματικότητα και επειδή η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται, με τέτοιο ξεκίνημα, δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται κανείς για τη συνέχεια.

Ζωή Κίττα