Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το δώρο-έκπληξη από τη βασίλισσα

25.06.2012
Πριν από λίγες μέρες ο δούκας του Κέιμπριτζ έγινε 30 χρονών και η βασίλισσα έδειξε πόσο σημαντικά ήταν τα γενέθλιά του αυτά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έλαβε από τη γιαγιά του ένα από τα εξοχικά σπίτια που βρίσκονται στο Σάντρινγκαμ, το κτήμα που αποτελεί και τη μεγάλη της αδυναμία.

Ο 30χρονος -πια- γαλαζοαίματος, που λέγεται ότι γιόρτασε πολύ οικογενειακά τα γενέθλιά του, φέρεται ενθουσιασμένος από τη γενναιοδωρία της γιαγιάς του καθώς το μέρος αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία τόσο για εκείνον, όσο και για τη σύζυγό του, Κέιτ (Kate) αφού εκεί πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένοι.

Η τεράστια έκταση στο Νόρφολκ ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ (Elisabeth) από το 1952, όταν και ανέβηκε στον θρόνο, ενώ ανήκει στη βασιλική οικογένεια από το 1862.

"Είναι ένα πανέμορφο και γαλήνιο μέρος που ο Γουίλιαμ λατρεύει από τότε που ήταν μικρός", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι την αγάπη του συζύγου της φαίνεται να έχει ήδη υιοθετήσει και η νεαρή δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιο από τα 150 οικήματα θα είναι το δώρο της βασίλισσας στον Γουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά δεν θα αργήσει να δοθεί και αυτή η πληροφορία στη δημοσιότητα.

Ζ.Κ.