Μενεγάκη: Ποιον δεν θέλει να δει ζωγραφιστό;

16.10.2012
Τα παλιά τα χρόνια, εκείνα του Πρωινού Καφέ, η Ελένη Μενεγάκη αγαπούσε Τάκη Ζαχαράτο και τούμπαλιν. Πήγαινε πάντα καλεσμένος της και περνούσαν όμορφα. Στην πορεί όμως η αγάπη χάθηκε και ήρθε το... μίσος!

Ο Ζαχαράτος έκανε δημοσίως δηλώσεις για την "βασίλισσα", τον χαρακτήρα της και το ύφος της εκπομπής της και τα λόγια του ήταν σκληρά. "Μαχαίρια" στην καρδιά της Ελένης, που ως σκορπίνα δεν ξέχασε και ως φαίνεται, δεν είναι διατεθειμένη να ξεχάσει. Με κάθε ευκαιρία έριχνε τα "καρφιά" της για τον Ζαχαράτο, κυρίως για το σύντομο και άδοξο (και αποτυχημένο) τηλεοπτικό του εγχείρημα-show στο Mega, κάνοντας έξαλλο τον πάλαι ποτέ εκλεκτό κι αγαπημένο καλεσμένο της.

Με τον καιρό αφήσαμε την κόντρα στην άκρη, αφού ο Τάκης δεν ήταν ο μόνος που για μία περίοδο "χτυπούσε" την Μενεγάκη. Ωστόσο, η Ελένη με όλους τους "επικριτές" της έριξε γέφυρες επικοινωνίας και μάλιστα τους έφερε καλεσμένους στην εκπομπή της. Όλους, πλην του Ζαχαράτου. Και τώρα διαβάζουμε στο "Καρφί" ότι εκείνος τον τελευταίο καιρό έχει ρίξει γέφυρες προσπαθώντας να την προσεγγίσει, αλλά φευ, έπεφτε πάνω στο... δηλητήριο του Σκορπιού!

Η Ελένη μήτε που ήθελε να ακούσει κάτι τέτοιο αφού λένε ότι δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό! Πόσο μάλλον να τον έχει live απέναντι της. Αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζαχαράτος δεν έκατσε να σκάσει. Και πήγε καλεσμένος στην "απέναντι", δηλαδή την Ελεονώρα Μελέτη! Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο μίμος ήτο "φλύαρος" στα καμαρίνια και δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε ο... στόμας του για το Λενιώ. Σου λέει, δε σταμάτησε να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Ελένης στην παραλία με τον Ματέο και να την κοροϊδεύει...