Η Μπρίτνεϊ, η τρελή καούκα κι η συγνώμη

29.10.2012
Σάλος προκλήθηκε από την "ατυχή" ψηφιακή επέμβαση σε πρόσφατη φωτογράφηση της διάσημης τραγουδίστριας.

Πριν από λίγο καιρό, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πόζαρε για το εξώφυλλο του "Lucky", όπου παραχώρησε και συνέντευξη για το τεύχος Νοεμβρίου.

Τώρα όμως που το περιοδικό κυκλοφόρησε, η έκπληξη ήταν τεράστια καθώς αυτή η γυναίκα που κοσμεί το εξώφυλλο, δεν είναι η Μπρίτνεϊ, αλλά μια που της μοιάζει. Και έχει πολλά πολλά μαλλιά.

Η αλλοίωση στην εικόνα της 30χρονης Σπίαρς είναι εμφανής καθώς το φώτοσοπ το… παράκανε, ενώ εντύπωση προκαλεί –ιδιαίτερα στις λήψεις στο εντιτόριαλ του περιοδικού- το γεγονός ότι η σταρ φορά περούκα. Και μάλιστα πολύ πλούσιας καθώς σχεδόν ξεκινά από τα… φρύδια.

Οι αντιδράσεις των αναγνωστών στο αποτέλεσμα ήταν άμεσες, και στο σύνολό τους, αρνητικές, έτσι οι υπεύθυνοι του "Lucky" αναγκάστηκαν να απαντήσουν με ένα "συγνώμη" αν και όχι ξεκάθαρο.

"Ευχαριστούμε όλους που μοιραστήκατε μαζί μας τις σκέψεις σας για το εξώφυλλό μας. Όπως πάντα, θα τις μοιραστούμε και εμείς με την ομάδα μας. Και ζητούμε συγνώμη που απογοητεύσαμε μερικούς από εσάς", έγραφε η σύντομη ανακοίνωση που ανέβηκε στο Twitter χωρίς όμως να δίνεται και άμεσα απάντηση σε… φλέγοντα ζητήματα.

Φορούσε ή δεν φορούσε τελικά περούκα η Μπρίτνεϊ; Επίσημα δεν μας είπαν, όμως η εικόνα μιλά από μόνη της.

Κατά τα άλλα, η πριγκίπισσα της ποπ περνά δύσκολες μέρες αυτό τον καιρό καθώς εκτυλίσσεται η δίκη για τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της ο πρώην μανατζέρ της, Σαμ Λούφτι (Sam Lufti).

Ζ. Κ.