Τι κρύβεται πίσω από το διαζύγιο του Ράσελ Κρόου;

26.10.2012
Σοκ προκάλεσε στην παγκόσμια σόουμπιζ η είδηση για τον χωρισμό του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζεύγους, αλλά οι πληροφορίες που αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη φύση της σχέσης τους λύνουν πολλές απορίες.


Ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) και η Ντανιέλ Σπένσερ (Danielle Spencer) γνωρίστηκαν το 1990 όταν γύριζαν μαζί την αυστραλέζικη ταινία "The Crossing". Έγιναν ζευγάρι αμέσως, αλλά όταν έναν χρόνο μετά εκείνος αποφάσισε να ακολουθήσει το κάλεσμα της Αμερικής, εκείνη αποφάσισε να μείνει στην πατρίδα της. Και χώρισαν.

Ο Κρόου βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σάρον Στόουν (Sharon Stone) για λίγο, ενώ το 2000 είχε μια σύντομη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά το στην ταινία "Proof of life", Μεγκ Ράιαν (Meg Ryan). Μέχρι το τέλος του χρόνου και αυτή είχε τελειώσει και ξαναγύρισε στην Ντανιέλ.

Το 2003 το ζευγάρι παντρεύτηκε και αμέσως ακολούθησε ο πρώτος τους γιος, Τσαρλς (Charles). Ο Τένισον (Tennyson) γεννήθηκε τρία χρόνια αργότερα.

Ωστόσο, από την αρχή τα πράγματα ήταν κάπως παράξενα καθώς μην θέλοντας ποτέ να μετακομίσει, η Ντανιέλ συνέχισε να μένει στην Αυστραλία μεγαλώνοντας τα παιδιά της ενώ ο Κρόου περνούσε πολύ καιρό στην Αμερική -ή όπου τον έστελνε η εκάστοτε παραγωγή- για τα γυρίσματα των ταινιών του. Και έλειπε πολύ καιρό κάθε φορά.

Έστω...

Όμως ανάμεσα στα πράγματα που έγιναν γνωστά αυτό τον καιρό, ήταν ότι τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του γάμου τους, που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρισκόταν στη Γερμανία για τα γυρίσματα της ταινίας "Master and Commander" εντοπίστηκε να διασκεδάζει "ύποπτα" σε ντόπιο στριπτιτζάδικο.

Προφανώς, όταν κατάλαβε ότι τον είχαν φωτογραφήσει, ο Κρόου έγινε έξαλλος, απείλησε θεούς και δαίμονες, έφερε μέχρι την αστυνομία και τελικά ο "κίνδυνος" αποσοβήθηκε -αν και προσωρινά γιατί φαίνεται ότι ο Ράσελ υπήρξε μπερμπαντάκος σε όλη τη διάρκεια του γάμου του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με δεδομένο τον "ελαφρώς άγριο" χαρακτήρα του διάσημου ηθοποιού, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν είναι και πολύ εύκολο για κάποιον να ζει μαζί του τόσα χρόνια. Όση αγάπη και να υπήρχε...

Φαίνεται λοιπόν, ότι η Ντανιέλ είχε πάρει την απόφασή της δύο χρόνια νωρίτερα όταν μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στην εξοχή ενώ ο Ράσελ παρέμεινε στο διαμέρισμα του κέντρου.

Και φυσικά τώρα, τίθεται το θέμα της περιουσίας... Ο ρομαντισμός ρομαντισμός, όμως υπάρχουν και τα απλά υλικά ζητήματα. Έτσι, όση αγάπη και αν υπήρχε το προγαμιαίο συμβόλαιο υπογράφηκε και τώρα απομένει να περάσει στο όνομα της Ντανιέλ ένα ποσό της τάξης των £15 εκατομμυρίων.

Λέγεται μάλιστα πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο Κρόου είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά κάνοντας τη μία ταινία μετά την άλλη γιατί βλέποντας το διαζύγιο να έρχεται, ήθελε να έχει έτοιμα, φρέσκα λεφτουδάκια να δώσει στη Σπένσερ για να την τακτοποιήσει.

Οι τέσσερις τελευταίες του δουλειές μόνο (Man Of Steel, Noah, Les Miserables, The Man With The Iron Fists), υπολογίζεται να του έχουν αποφέρει γύρω στα £20 εκατομμύρια (!).

Ζ. Κ.