Χολίδης: Ξεσπά κατά του Λιάγκα

28.05.2014
Δεν τους προλαβαίνει φέτος ο Γιώργος ο Λιάγκας τους «οχτρούς», αφού οι δηλώσεις και τα σχόλια του κατά καιρούς μέσα από το Πρω1νο έχουν προκαλέσει την οργή πολλών celebrities.

Και ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα, είναι ο Χρήστος ο Χολίδης ο οποίος μέσα από συνέντευξη του ξεσπάει εναντίον του παρουσιαστή.

Αφορμή για να οργιστεί με τον Λιάγκα ήταν η ένσταση του για τη δήλωση του τραγουδιστή πριν λίγο καιρό ότι... «δεν πουλάει τις σχέσεις του». Το άκουσε αυτό ο παρουσιαστής και σχολίασε μέσα από το Πρωινό ότι ο Χολίδης πέρυσι είχε πάει στο «ΟΛΑ» για να κάνει έκπληξη στην Δούκισσα Νομικού, πουλώντας έτσι τη σχέση του με το όμορφο μοντέλο.

Ε και αυτό το σχόλιο του Λιάγκα εξόργισε τον Χολίδη. «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι σε ορισμένες εκπομπές στήνονται λαϊκά δικαστήρια. Αν δεν μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή, θα βγουν και θα πουν ότι την "έχεις δει". Αν μιλήσεις, θα πουν ότι πουλάς τη σχέση σου. Ας αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουμε. Δέχομαι ότι έκανα αρκετά λάθη στην προηγούμενη μου σχέση και ειδικά ως προς τον τρόπο που τη διαχειρίστηκα. Αλλά μίλησα ανοιχτά, γιατί το ένιωσα και γιατί αισθάνθηκα άνετα με τους δημοσιογράφους που μου έπαιρναν συνέντευξη. Από εκεί και πέρα, τι είχα να κερδίσω από αυτό για να ισχυρίζονται κάποιοι ότι πούλησα τη σχέση μου; Θα έρθει περισσότερος κόσμος να με δει στα μαγαζιά, ή θα πουλήσω περισσότερα CDs, επειδή είχα σχέση με το Χ κορίτσι; Τι πιστεύουν δηλαδή; Ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Ή ότι ο ιδιοκτήτης ενός κέντρου θα σου πει να τραγουδάς στο μαγαζί του επειδή τα έχεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Όσα χρόνια είμαι σε αυτόν τον χώρο κάνω τη δουλειά μου με σοβαρότητα και δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει για μένα ότι έχω μπλεχτεί σε ίντριγκες ή κουτσομπολιά. Επαναλαμβάνω ότι ίσως έκανα λάθη, αλλά δεν πούλησα τη σχέση μου. Άνοιξα την καρδιά μου. Δεν έκανα κάτι με πονηριά. Με ενοχλεί να με κρίνουν κατά τέτοιο τρόπο, όταν μάλιστα δεν είμαι μπροστά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό ΟΚ