Ριάνα Vs Τσάρλι Σιν: Πόλεμος με βρισιές στο Twitter

27.05.2014
Δύο από τα όχι και τόσο "καλά" παιδιά της σόουμπιζ "μπλέχτηκαν" και ανταλλάσουν ιντερνετικά "κοσμητικά επίθετα"!

Η όλη ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και ο Τσάρλι (Charlie Sheen) φρόντισε να την αφηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια "τιτιβίζοντάς την".

Με λίγα λόγια, η Ριάνα (Rihanna) έφτυσε –ευγενικά μεν, κατηγορηματικά δε- τον ευέξαπτο ηθοποιό και μάλιστα δημοσίως, οπότε η συνέχεια ήταν μάλλον αναπόφευκτη.

Όπως εξηγεί ο ίδιος ο Σιν, στις 22 Μαΐου το βράδυ είχε πάει την πρώην πορνοστάρ αρραβωνιαστικιά του –μαζί με άλλη παρέα- σε ένα μοδάτο εστιατόριο του Λος Άντζελες για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Κάποια στιγμή, ενημερώθηκαν ότι το ίδιο εστιατόριο είχε επιλέξει εκείνο το βράδυ και η Ριάνα (Rihanna) και καθότι η εορτάζουσα Μπρετ Ρόσι (Brett Rossi) είναι φανατική θαυμάστριά της, το αγόρι της –που παρεμπιπτόντως δεν θα την αναγνώριζε ούτε και στο…απόσπασμα, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος- έστειλε μήνυμα ζητώντας από τη διάσημη τραγουδίστρια "άδεια να πλησιάσουν".

Όταν όμως ήρθε η αρνητική απάντηση, ποιος είδε τον Τσαρλι και δεν τον φοβήθηκε. Που του γυρίζει και λίγο το ματάκι!

Η Ριρί αρνήθηκε ευγενικά καθότι "υπήρχαν πολύ παπαράτσι έξω από το μαγαζί και ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό αυτή τη φορά".

Ε, αυτό ήταν που τον έκανε Τούρκο τον Σιν και άνοιξε το στοματάκι του. Και τι δεν είπε…

"Τις καλύτερες εντυπώσεις μας άφησες, γενέθλια ή όχι. Μάλλον δεν είμαστε τόσο ΚΟΥΛ για να αξίζουμε την ευχή μιας πριγκίπισσας (ή μήπως να πω τη χαζή του χωριού)", έγραψε σε κάποια σημείο με έντονη ειρωνεία ενώ αφού περιαυτολόγησε λίγο για τα πολλά χρόνια που αντέχει στον χώρο, ο Τσάρλι έριξε κι άλλα πυρά…

"Α, και Ριάνα, οι Απόκριες αργούν ακόμη, όμως μπράβο που δοκιμάζεις τις στολές σου δημοσίως", συνέχισε για να ολοκληρώσει ως εξής:

"Τα λέμε στον… κατήφορο! Και να πω πως ήταν χαρά που ΠΟΥ ΔΕΝ σε γνώρισα. Προφανώς δεν έχουμε τίποτα κοινό ως προς τον σεβασμό σε όσους έχουν περάσει πριν από σένα". Μέχρι και συμβουλή της έδωσε ο Μάρτιν κλείνοντας: "Να και μια συμβουλή από έναν βετεράνο του χώρου. Αν δεν θέλεις να σε ενοχλεί κανείς, ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Και αν αυτή η "φυλακή της δόξας είναι τόοοοοσο δύσκολη, τότε ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ μικρή".

Στη συνέχεια, βέβαια, απάντησε και η Ριάνα αναφερόμενη, προφανώς, στον Σιν ως "γριά βασίλισσα που φοράει πάνες" ενώ με το τιτίβισμα που βλέπετε στη συνέχεια κάνει πλάκα με μια διπλή της φωτογραφία όπου λέει ότι όταν τα "παίρνει" φροντίζει ο άλλος της εαυτός να την καλμάρει.