Η Angelina Jolie στο απόλυτο photobombing: Μπορείς να τη διακρίνεις;

30.05.2018
Η Angelina Jolie στο απόλυτο photobombing: Μπορείς να τη διακρίνεις;
Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι φαν των social media. Δεν έχει λογαριασμό σε κανένα και δεν εμφανίζεται σε κανενός άλλου. Ή μάλλον, αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα. Γιατί το "ντεμπούτο" της στο Instagram το έκανε. Και μάλιστα έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Η Angelina Jolie βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent ΙΙ όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Elle Fanning ως πριγκίπισσα Aurora και τη Michelle Pfeiffer ως βασίλισσα Ingrid. Σε ποστ των Walt Disney Studios αναφέρεται ότι η παραγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη..

Jolie και Fanning έχουν άψογη σχέση και μόνο έτσι εξηγείται πώς η δεύτερη κατάφερε την πρώτη να κάνει guest εμφάνιση στο Instagram της, Και μάλιστα τόσο χιουμοριστική!

Η πρώτη φωτογραφία που "ανέβασε" η Elle είναι αυτή όπου φαίνεται η ίδια και πάνω από το κεφάλι της εξέχουν τα κέρατα της Maleficent/Jolie η οποία προφανώς κρύβεται από πίσω της κάνοντας, όπως γράφει και στη λεζάντα "το απόλυτο Photobombing".

Στην αμέσως επόμενη ανάρτηση έχουμε τα... φανερώματα. Η Angelina χαμογελά σε δεύτερο πλάνο και δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την καινούρια σχέση της με τον φακό! Λες αυτή η φωτογραφία να είναι ένα πρώτο βήμα που θα τη φέρει πιο κοντά στα social media; Θα δείξει!!