Ξανά έγκυος η Amal Clooney; Οι φωτογραφίες που "μαρτυρούν" το μυστικό!

06.06.2018
Ξανά έγκυος η Amal Clooney; Οι φωτογραφίες που "μαρτυρούν" το μυστικό!
Πατέρα ακόμη μία φορά, φαίνεται ότι θα κάνει η σύζυγός του τον George Clooney. Εικόνες από την τελευταία τους έξοδο άναψαν φωτιές!

Σήμερα (6/6/2018) που τα δίδυμα παιδιά του George και της Amal Clooney, Alexander & Elle συμπληρώνουν έναν χρόνο ζωής, φωτογραφίες με την "ύποπτη" κοιλίτσα της μαμάς τους κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου και προκαλούν ερωτηματικά. Λες;

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το διάσημο ζεύγος την ώρα που αναχωρούσε από το εστιατόριο Il Marino di Puntaldia στη Σαρδηνία όπου βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες και όλων τα μάτια "έπεσαν" μοιραία επάνω στην ομολογουμένως φουσκωμένη κοιλίτσα της κυρίας Clooney..

Ιδού και οι αποδείξεις:

#amalclooney #amalalamuddin #georgeclooney #sardinia #italy #italia #date #humanrightsactivist #lawyer #goldencouple #humanrights #professor #rolemodel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amal Clooney Alamuddin (@amal.mon.idole) στις

Τώρα βέβαια, αν υπολογίσει κανείς ότι στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, που ήταν στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle [φωτό κάτω] η Amal δεν έδινε την παραμικρή υποψία περί εγκυμοσύνης, δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο της απλής... "βαρυστομαχιάς".

Όπως και να έχει πάντως, αν όντως πρόκειται για εγκυμοσύνη, δεν θα μπορεί να κρυφτεί για καιρό ακόμη.

Για την ιστορία, ο George Clooney "βγήκε από την αγορά" τον Σεπτέμβρη του 2014, όταν παντρεύτηκε την Amal του στη Βενετία και "έχασε" τον τίτλο του "αμετανόητου" εργένη που διατηρούσε επί χρόνια. Τότε ήταν 53 ετών!