Συνεγαρμός: Οι Rolling Stones μαζί με τον Harry και τη Meghan στη Σκιάθο;

07.06.2018
Συνεγαρμός: Οι Rolling Stones μαζί με τον Harry και τη Meghan στη Σκιάθο;
Αυτή κι αν είναι είδηση. Όπως μεταδίδει το Skiathoslife.gr το Lear Jet της θρυλικής μπάντας προσγειώθηκε χθες στο νησί των Σποράδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του skiathoslife.gr, από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια, χθες (6/6/2018) το μεσημεράκι, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" της Σκιάθου το ιδιωτικό αεροσκάφος των Rolling Stones, επάνω στο οποίο, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, υπάρχει το χαρακτηριστικό σήμα-κατατεθέν του συγκροτήματος με το στόμα και τη γλώσσα.

Η άφιξη πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με ένα mini bus με μαύρα τζάμια να παραλαμβάνει τους 7 -όπως έγινε γνωστό- επιβάτες με κατεύθυνση προς το λιμάνι.

Εκεί, λέγεται πως τέσσερα άτομα από αυτά επιβιβάστηκαν στο υπερπολυτελές σκάφος "Eos", όπου, επίσης ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τους νιόπαντρους Harry και Meghan να περνούν incognito μερικές μέρες μεταξύ των τελευταίων υποχρεώσεών τους πριν επιστρέψουν στο Λονδίνο όπου πρόκειται να παραστούν στην ετήσια γιορτή για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, και πριν πραγματοποιήσουν τελικά το ταξίδι του μέλιτός τους, που, όμως σύμφωνα με άλλους βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το mini bus συνέχισε με τους υπόλοιπους επιβάτες προς την παραλία Κουκουναριές όπου και δείπνησαν στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου "Σκιάθος Παλλάς".

Είμαστε σε αναμονή νεότερων και φυσικά, κάποιων φωτογραφικών ντοκουμέντων!