Harry και Meghan: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των νεονύμφων στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ

08.06.2018
Harry και Meghan: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των νεονύμφων στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ
Η στιγμή που περιμέναμε πλησιάζει. Ο 33χρονος πρίγκιπας και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου με δόξα και τιμή, όμως το παραδοσιακό φιλί στο μπαλκόνι του παλατιού δεν το χάρισαν στον κόσμο τους. Μήπως πλησιάζει η ώρα να κάνουν κάτι γι' αυτό;

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα και ενώ κάποιες φήμες τους θέλουν να βρίσκονται στη Σκιάθο, ο Harry και η Meghan πρέπει να απολαμβάνουν σε πλήρη απομόνωση τον μήνα του μέλιτός τους. Αύριο όμως αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση από όπου και αν βρίσκονται καθώς το Σάββατο έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ.

Οι νεόνυμφοι πρόκειται να παρακολουθήσουν τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας, στο πλαίσιο της παραδοσιακής Trooping the Colour Day, μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς μετά τον γάμο τους ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν μοιράστηκαν το παραδοσιακό φιλί στο μπαλκόνι του παλατιού ως είθισται καθώς επέλεξαν να παντρευτούν στο Windsor που ήταν αρκετά μακριά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ευελπιστούν ότι θα "καλύψουν το κενό" με αυτή την αφορμή.

Αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό, ο καιρός πλησιάζει και οι όποιες απορίες θα λυθούν.

Προς το παρόν, θυνήσου τα "πρώτα φιλιά" των γιων της Dιana με τις συζύγους τους.