Πάτερας Meghan Markle: "Είπα ψέματα στον Harry και του έκλεισα το τηλέφωνο"

14.08.2018
Πάτερας Meghan Markle: "Είπα ψέματα στον Harry και του έκλεισα το τηλέφωνο"
Νέα δεδομένα στο "σίριαλ" που ξεκίνησε όταν ο βρετανός πρίγκιπας αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του χωρίς να δώσει σημασία στην ελαφρώς "επεισοδιακή" οικογένειά του!

Προφανώς ο πατέρας της δούκισσας του Sussex δεν έχει ακούσει για τα 15 λετπά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα σε αυτή τη ζωή. Ή κι αν άκουσε... δεν του φτάνουν! Είδε τον γάμο της κόρης του με τον έκτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο -δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε- ως την ευκαιρία της ζωής του και είπε να την "ξεχειλώσει" μέχρι εκεί που δεν φτάνει.

Στη φωτογραφία κάτω μπαμπάς και κόρη πολλά χρόνια πριν.

Whit her dad #thomasmarkle #meghanmarkle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle❤️-royals -Levi's (@johanroyaltyandlevis) στις

Αυτή τη φορά, ο Thomas Markle μίλησε στη Mail οn Sunday και αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε και συνέβη πριν από τον γάμο και αφορά σε τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον μέλλοντα -τότε- γαμπρό του.

Όπως είχε αποκαλύψει και παλιότερα, ο Markle και ο Harry μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο με στόχο να γνωριστούν λίγο καλύτερα ενόψει γάμου -όπου τελικά εκείνος δεν παραβρέθηκε εν μέσω σκανδάλου, όπως θυμόμαστε όλοι. Αν δε θυμόμαστε, ένα κλικ στον σύνδεσμο θα φρεσκάρει τη μνήμη!

Η αφορμή για το εν λόγω "θερμό" τηλεφώνημα ήταν το γεγονός ότι ο Thomas παράκουσε συμβουλή που του είχε δώσει ο 33χρονος πρίγκιπας. Και το πλήρωσε φυσικά...

"Ο Harry μου είπε πως δεν θα έπρεπε ποτέ να στραφώ στον Τύπο. Κάτι τέτοιο θα τελείωνε με δάκρυα. Θα σε φάνε ζωντανό, μου είχε πει. Και είχε δίκιο", παραδέχτηκε o Thomas Μarkle, όμως οι πράξεις του δεν έδειξαν ότι κατάλαβε. Αντιθέτως!

Διάβασε επίσης: Πατέρας Meghan προς Harry: "Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις χέρι στην κόρη μου"

Ήταν αμέσως μετά που δέχτηκε την πρόταση των paparazzi να στήσουν φωτογραφίες την ώρα που έκανε πρόβα το κοστούμι του γάμου. Ο Harry τότε τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε τη συνέβη, αλλά εκείνος του απάντησε ότι "έκανε πρόβες για ένα hoodie". Είπε ψέματα.

"Αν με είχες ακούσει αυτό δεν θα γινόταν", του είπε εκείνος όμως ο Thomas θύμωσε γιατί αυτό έγινε την ώρα που εκείνος ανάρρωνε από την καρδιακή προσβολή που είχε πάθει και το θεώρησε άκομψο.

"Μάλλον θα ήταν καλύτερα για εσάς να είχα πεθάνει... Τότε θα μπορούσατε να υποκριθείτε ότι είστε λυπημένοι", του απάντησε ο Markle και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

"Αυτό πόνεσε", τόνισε ο πατέρας της δούκισσας του Sussex και έκλεισε τη συνέντευξη, που όμως, με μαθηματική βεβαιότητα δεν θα είναι η τελευταία!