Με αδυναμία στο... σόι: Με αυτή τη γυναίκα είχε σχέση ο πρίγκιπας Charles πριν παντρευτεί τη Diana

14.08.2018
Με αδυναμία στο... σόι: Με αυτή τη γυναίκα είχε σχέση ο πρίγκιπας Charles πριν παντρευτεί τη Diana
Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, με την πιο πικάντικη λεπτομέρεια να εξακολουθεί να συζητιέται ακόμα και τόσα χρόνια μετά την αποκάλυψή της.

Η εν λόγω… λεπτομέρεια αφορά στη σχέση του πρίγκιπα Charles με τη Lady Diana, η οποία έκρυβε (ακόμα) ένα μυστικό που πολλοί εξακολουθούν να μην γνωρίζουν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της βρετανικής Mirror James Whittaker, τη ίδια χρονιά που γνώρισε τη Diana ο Charles, το 1977, είχε κρυφή σχέση με τη μικρή της αδερφή, Sarah McCorquodale. Ήταν μάλιστα εκείνη που τον έφερε σε επαφή με τη μέλλουσα σύζυγό του καθώς η ίδια -πολύ απλά- δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Αιτία ήταν ο τίτλος του βασιλιά που θα έπαιρνε ο Charles για τον οποίο η Sarah δεν ήθελε ούτε να ακούει.

«Η Sarah ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής για τον σύντροφό της και μου είπε ότι δεν θα παντρευόταν τον Charles αν γινόταν βασιλιάς της Βρετανίας. Αυτό για μένα ήταν μια μεγάλη είδηση και εκείνη φαινόταν ευχαριστημένη που ήμουν πρόθυμος να την μοιραστώ με τον κόσμο», δηλώνει ο ίδιος, λέγοντας πως όταν ο πρίγκιπας έμαθε για την κουβέντα της αγαπημένης του με τον Whittaker, είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις έκανες κάτι απίστευτα ηλίθιο».

Διαβάστε ακόμη: Kelly Brook, μήπως το παράκανες με το Photoshop;

Όπως φάνηκε, η 63χρονη σήμερα McCorquodale δεν έκανε πείσματα, αφού ήταν η ίδια που κανόνισε το πρώτο ραντεβού του πρώην αγαπημένου της με τη Diana, η οποία ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια.

Τέσσερα χρόνια μετά, το 1981, εκείνη θα αποτελούσε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, με την ιστορία να καθιστά σαφές πως το τέλος της ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο…