Είναι επίσημο: Ιδού ποια θα είναι βασίλισσα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

14.09.2018
Είναι επίσημο: Ιδού ποια θα είναι βασίλισσα μετά τον θάνατο της Ελισάβετ
Το θέμα της διαδοχής και πάλι στο προσκήνιο με τις τρεις δούκισσες στο... φόντο!

Οι σχέσεις της Kate Middleton και της Meghan Markle δεν περνούν την καλύτερή τους φάση σύμφωνα με μερίδα των διεθνών ΜΜΕ. Κάτι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός και κάτι η πίεση του Παλατιού, οι δύο γυναίκες λέγεται ότι έχουν φέρει τους πρίγκιπες William και Harry σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με αυτή τη μερίδα του Τύπου, ένας από τους λόγους που οι δυο τους κοντράρονται είναι η διαδοχή του θρόνου, αν και η Meghan γνωρίζει καλά πως η Kate θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά -ή μάλλον τέσσερα, για να είμαστε ακριβείς, καθότι ο Wiliam βρίσκεται στη θέση Νο2 και ο Harry στη θέση Νο6.

Διαβάστε ακόμη: Η Meghan Markle απογοητεύει τους οικείους της – Η μεγάλη της αλλαγή μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

Υπάρχει βέβαια και η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία στα 92 της χρόνια παραμένει ακμαιότατη. Έχοντας αναλάβει την εξουσία από τις 6 Φεβρουαρίου του 1952, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους διαδόχους να πιστέψουν ότι… θα το χαρούν, ωστόσο πλέον έχει μεγαλώσει.

Ποια θα τη διαδεχτεί λοιπόν;

Δεν είναι άγνωστο πως πρώτος αυτή τη στιγμή στη διαδοχή του θρόνου είναι ο πρίγκιπας Κάρολος. Κι έτσι, μοιραία και παρά τις όποιες ενστάσεις της, η Camilla είναι υποχρεωμένη να δεχτεί τον τίτλο της Queen Consort είτε το θέλει είτε όχι. Και η αλήθεια είναι ότι… δεν το θέλει. Μετά τον γάμο της με τον Κάρολο, εξάλλου, η ίδια θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο «Her Royal Highness The Princess Consort».

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η Meghan Markle και ποια η… σωσίας; Μοντέλο είναι φτυστό η δούκισσα του Sussex!

Τα πράγματα τώρα δυσκολεύουν για Camilla, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλληνας καθηγητής Παύλος Ελευθεριάδης, στη «Daily Star Online», η δούκισσα της Κορνουάλης δεν υπάρχει περίπτωση να "γλιτώσει" τον τίτλο της βασίλισσας όταν ο Κάρολος αναλάβει χρέη μονάρχη, κάτι που την έχει ήδη την έχει αγχώσει πολύ. Θα τα καταφέρει, όμως.

Όσο για τις νύφες της; Οι νεαρές δούκισσες θα πρέπει επίσης να προσφαρμοστούν στα νέα δεδομένα από όλες τις απόψεις.