Matthew McConaughey: Έτσι έσωσε τον 6 μηνών γιο του από… τα δόντια "άγριου" πρόβατου

14.09.2018
Matthew McConaughey: Έτσι έσωσε τον 6 μηνών γιο του από… τα δόντια "άγριου" πρόβατου
Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό διηγήθηκε ο Matthew McConaughey στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «The Tonight’s Show Starring Jimmy Fallon».

Όπως αποκάλυψε, ένα φαινομενικά «αθώο» παιχνίδι λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στον ίδιο και τον μικρό του γιο, τον 5 ετών σήμερα Livingston Alves McConaughey.

Ο Fallon έβαλε τους καλεσμένους του, Matthew McConaughey και Tarik Trotter να παίξουν το παιχνίδι True Confessions, όπου ο ένας διηγείται μια ιστορία και ο άλλος καλείται να υποθέσει αν είναι αλήθεια ή όχι.

«Μας παγίδευσε ένα κριάρι στην άκρη του Grand Canyon και χρειάστηκε να πετάξω τον 6 μηνών γιο μου στον αέρα προς τα χέρια της γυναίκας μου για να τον σώσω», ήταν η πρώτη ιστορία του 46χρονου σταρ και φυσικά έδωσε και εξηγήσεις.

Φαίνεται πως ο Matthew με τη σύζυγό του Camilla τα παιδιά και τον σκύλο τους είχαν επισκεφτεί το Grand Canyon για να γιορτάσουν τα 40ά του γενέθλια με ένα ξεχωριστό πικ νικ. Βρέθηκαν, όμως, σε… απαγορευμένη ζώνη.

Διαβάστε ακόμη: Ποια Katie Holmes; O Tom Cruise είναι ξανά ερωτευμένος με… το κορίτσι της διπλανής πόρτας

O σκύλος τους ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και άρχισε να γρυλίζει.

«Βρεθήκαμε ανάμεσα στο κριάρι και το.. χαρέμι του και εκείνο ένιωσε να απειλείται. Ήθελε να είναι το μόνο αρσενικό στο βουνό», συνέχισε ο 46χρονος σταρ μιλώντας για το κοπάδι με τα θηλυκά πρόβατα που είδε πίσω τους.

Διαβάστε ακόμη: SATC: Οι 15 καλύτερες ατάκες της Samantha Jones για τους άντρες

Ο Trotter θεώρησε την ιστορία του ψέμα, αλλά την.. "πάτησε". 100% αληθινή, είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Και θα τη θυμάται πάντα..