Ο πρίγκιπας Harry είχε γενέθλια - Έτσι τον γιόρτασε η Meghan

16.09.2018
Ο πρίγκιπας Harry είχε γενέθλια - Έτσι τον γιόρτασε η Meghan
34 κεράκια έσβησε χθες (15/9/2018) ο δούκας του Sussex και εμείς... ξέρουμε τις εκπλήξεις που του ετοίμασε η σύζυγός του.

Πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας η Meghan Markle λάτρευε τα social media και μέσω του lifestyle site της The Tig, μοιραζόταν εμπειρίες και συμβουλές σε κάθε τομέα που μπορεί να ενδιαφέρει μια γυναίκα της εποχής της.

Σήμερα, το site αυτό δεν υπάρχει, ούτε και οι λογαριασμοί της στα social media, όμως τα όσα έχει αναρτήσει κατά καιρούς η ίδια "κυκλοφορούν" ακόμη στο διαδίκτυο και έχουν ενδιαφέρον.

Με βάση, λοιπόν, τα όσα έχει γράψει η ίδια παλιότερα για ανάλογες περιστάσεις, το People.com συγκέντρωσε στοιχεία και δημιούργησε μια εικόνα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η αληθινή. Ιδού, λοιπόν, τι θα μπορούσε να είχε οργανώσει για τον αγαπημένο της η Meghan -αν όντως είχε ακολουθήσει τις δικές της συμβουλές:

Θα του έγραψε ένα ερωτικό σημείωμα
"Αν έχω επιλογή ανάμεσα σε ένα μήνυμα μέσω πληκτρολογίου ή ένα επάνω σε χαρτί, πάντα θα διαλέγω το δεύτερο", έγραφε παλιότερα η Meghan τονίζοντας τη λατρεία της για τα χειρόγραφα σημειώματα που δίνει ή λαμβάνει.

Διάβασε επίσης: Πρίγκιπας Harry: Η παράξενη δημόσια κίνησή του και τι φανερώνει

Μάλλον θα του έχει δωρίσει ένα βιβλίο
"Είναι εύκολο να αγοράσεις ένα T-Shirt για τον άνθρωπό σου -θα του το 'κλέψεις' έτσι κι αλλιώς αργότερα- όμως καλό είναι να σκεφτείς κάπως πιο δημιουργικά.
Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κάθεσαι μπροστά από τη φωτιά, ή έστω μπροστά από μερικά κεριά και να ανοίγεις ένα καινούργιο βιβλίο... Γιατί είτε για να αποδράσω, να ενημερωθώ, να εμπνευστώ, ή απλά για να κλείσω όλο τον κόσμο εκτός, όσο εγώ κάθομαι δίπλα σε μια πισίνα, λατρεύω να χάνομαι μέσα σε ένα καλο βιβλιο", έχει δηλώσει σχετικά..

Θα φόρεσε κάτι ιδιαίτερο
"Ίσως μιλάει η κοριτσίστικη φύση μου. Ίσως είναι το γεγονός ότι αν τεθεί επιλογή υπέρ του punk και του όμορφου θα διαλέγω πάντα το όμορφο. Μου αρέσει οι γυναίκες να ντύνονται ως κυρίες. Να έχουν τη δυνατότητα να εντυπωσιάζουν με κομψότητα και κλάση, όπως έκαναν στα παραμύθια", έλεγε παλιότερα... Σαν να ήξερε!!!

Διάβασε και αυτό: Χρόνια Πολλά Meghan Markle! 37 πράγματα που δεν ήξερες γι' αυτήν!

Θα του μαγείρεψε ένα ξεχωριστό γεύμα
Η Meghan έχει παραδεχτεί ότι είναι "μια καλή μαγείρισσα" και ο Harry το έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές. Εξάλλου, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, όταν κρυβόταν από τους πάντες, οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί ότι έμεναν μέσα κουβεντιάζοντας με τις ώρες και δοκιμάζοντας τις... μαγειρικές τους. Ένα ξεχωριστό γεύμα για μια ξεχωριστή μέρα, λοιπόν, θεωρείται δεδομένο!

Χρόνια πολλά κι από εμάς!