Meghan και Harry: Γιατί θα λείπουν από τα γενέθλια του πατέρα του;

17.09.2018
Meghan και Harry: Γιατί θα λείπουν από τα γενέθλια του πατέρα του;
70 ετών γίνεται στις 14 Νοεμβρίου 2018 ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά ο μικρότερος γιος του και η νύφη του δεν θα είναι εκεί για να γιορτάσουν μαζί του.

Οι εορτασμοί για τη σημαντική αυτή στιγμή έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και τρεις μήνες. Στην πρώτη, σχετική εκδήλωση μάλιστα οι νιόπαντροι, τότε, Harry και Meghan πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο.

Το πρόγραμμα των εορτασμών είναι ιδιαίτερα γεμάτο καθώς ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου συμπληρώνει φέτος τα 70 του χρόνια. Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε πως, όταν η 92χρονη, σήμερα, μητέρα του ήταν στη δική του ηλικία, μετρούσε ήδη 44 (!) χρόνια βασίλισσα!

Ένα από τα μεγάλα events που έχουν διοργανωθεί στο πλαίσιο των εορτασμών αυτών, λοιπόν, αφορά σε μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στο παλάτι του Buckingham.

O Harry και η Meghan όμως θα πάρουν... απουσία εκείνη την ημέρα. Δικαιλογημένη βέβαια, αλλά απουσία!

Αυτό το διάβασες; Ο πρίγκιπας Harry είχε γενέθλια - Έτσι τον γιόρτασε η Meghan

Μπορεί τα γενέθλια του μπαμπά/πεθερού Καρολου να έχουν τη σημασία τους, όμως οι υποχρεώσεις "τρέχουν" και εκείνο τον καιρό ο δούκας και η δούκισσα του Suussex θα βρίσκονται στην Αυστραλία, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη περιοδεία τους ως ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τα νησιά Φίτζι και Τόνγκα, τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου.

Το 2014 η Kate και ο William είχαν πραγματοποιήσει επίσης την ίδια περιοδεία μαζί με τον μόλις δύο μηνών, τότε, γιο τους, πρίγκιπα George.