Meghan: Μήπως τελικά η κόντρα της είναι με τον William; Οι εικόνες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά [video]

28.12.2018
Meghan: Μήπως τελικά η κόντρα της είναι με τον William; Οι εικόνες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά [video]
Η πρόσφατη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας ίσως να αποκάλυψε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της.

Εδώ και μήνες οι φήμες θέλουν τις δυο δούκισσες, Kate και Meghan να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, με τη σύζυγο του William να κάνει απλώς υπομονή απέναντι στη συννυφάδα της που ίσως να είναι "υπερβολικά αμερικάνα" για το παλάτι.

Πριν από τρεις μέρες, οι Fabulous Royal Four, όπως αποκαλούν την "οσία τετράδα" οι Βρετανοί, εμφανίστηκαν μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια που βρέθηκε στο Sardingham για τη λειτουργία των Χριστουγέννων.

Φυσικά όλων τα βλέμματα έπεσαν επάνω τους, ενώ η Meghan ίσως αποκάλυψε ότι το μωράκι της έρχεται πιο γρήγορα από ό,τι υπολογίζαμε.

Κι όμως... Ήταν μια άλλη λεπτομέρεια που εντοπίστηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που φαίνεται ότι φανερώνει μια κόντρα που δεν γνωρίζαμε.

Διάβασε ακόμη: 7 πράγματα που δεν ξέρεις για το τι σημαίνει να είσαι βασιλικός διάδοχος

Ενώ όλοι εστίαζαν στις όποιες διαφορές υπήρχαν ανάμεσα στις γυναίκες της οικογένειας, να που υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το όποιο πρόβλημα να εντοπίζεται ανάμεσα στη Meghan και τον αδελφό του συζύγου της.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τα δυο ζευγάρια την ώρα που βγαίνουν από την εκκλησία και τη Meghan να κοιτάζει προς τον κουνιάδο της, ο οποίος όμως ούτε καν εστιάζει προς το μέρος της.

Ο William φτιάχνει το κασκόλ του -με πολύ πάθος όμως- και ούτε της ρίχνει ματιά της νύφης του, η οποία δείχνει να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του. Το βίντεο στη συνέχεια είναι ενδεικτικό, αν και η αλήθεια είναι πως ο William ούτε με τον Harry φάνηκε να μιλάει καθόλου. Για την ακρίβεια, τα δυο αδέλφια δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Δες και αυτό: William και Harry: H συνήθεια που κληρονόμησαν από τον Κάρολο και τους έφερνε σε δύσκολη θέση στο σχολείο

Ίσως τα είπαν σε πιο... πριβέ περιβάλλον, μέσα στην εκκλησία. Πάντως, αυτό που είδαμε εμείς, μας φάνηκε κάπως παράξενο. Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές.

Εκεί κοντά στο πρώτο λεπτό είναι το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ από όλη την καταγραφή μπορεί κανείς να εξάγει τα συμπεράσματά του.