Η Meghan αποκάλυψε πότε γεννάει -και μας ξάφνιασε

27.12.2018
Η Meghan αποκάλυψε πότε γεννάει -και μας ξάφνιασε
Μήπως η δούκισσα του Sussex μας είχε παραπλανήσει όλο αυτό τον καιρό;

Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η Meghan Markle συνόδευσε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham μαζί με πολλά ακόμη μέλη της βασιλικής οικογένειας -και την ίδια τη βασίλισσα, φυσικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι περίμεναν να δουν πώς θα ήταν τα πράγματα με τη συννυφάδα της, δούκισσα του Cambridge, δεδομένης της έντονης φημολογίας για τις άσχημες μεταξύ τους σχέσης, που ενδεχομένως να έχουν στοιχίσει και την αρμονία ανάμεσα στους συζύγους τους, πρίγκιπες William και Harry.

Οι δυο γυναίκες εμφανίστηκαν βαδίζοντας πλάι πλάι, χαμογελώντας και ανταλλάσσοντας από καμία κουβέντα, εκπέμποντας ένα "μια χαρά είμαστε αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας" -όπως, όμως, ήταν η κατάσταση και από την αρχή! Αυτό ακριβώς περιμέναμε...

Η είδηση που προέκυψε από αυτή την ημέρα, όμως, είναι άλλη και αφορά την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού της Meghan.

Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της δούκισσας του Sussex είχαμε μάθει ότι το μωράκι αναμενόταν την ερχόμενη άνοιξη.

Τώρα, η φωτογράφος Karen Anvil μεταφέρει κάτι που ίσως αλλάξει τα χρονολογικά δεδομένα.

Διάβασε επίσης: Κλαίμε: Τα παρατσούκλια που έχουν για τον Harry και τη Meghan στο παλάτι έρχονται από τα "Φιλαράκια" και είναι πολύ αστεία

Η φωτογράφος μίλησε στη δούκισσα του Sussex καθώς εκείνη έφτανε στην εκκλησία και τη ρώτησε και για το παιδάκι που έρχεται.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε φτάσει σχεδόν", απάντησε εκείνη και τα ερωτηματικά προκύπτουν εύλογα. Εκτός και αν με το "φτάσαμε" εννοεί το το τελευταίο τρίμηνο της κύησης, οπότε θα μπορούσε να έχει νόημα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς να ευχηθούμε ένα χρόνια πολλά και "με το καλό" το μωράκι, όποτε κι αν έρθει!